27. 1. 2016.

Tonight Alive kakav niste očekivali "Drive" #video #premijera

'Limitless' je album koji je prekretnica u Tonight Alive karijeri. Drugačiji, komercijalniji pristup, što dalje od pop-punk-a. "Drive" je vesela pesmica koja zvuči kao da je pisana za Katy Perry.


Blink 182 sa producentom #vesti

Blink 182 su podelili fotografiju iz studija. Pored Mark Hoppus-a i Travis Barker-a je novi gitarista Matt Skiba ali i John Feldmann. Za one koji ne znaju to je jedan od najmoćnijih producenata danas. Pored aktuelnih hitova koje je nedavno napravio sa All Time Low i 5 Seconds Of Summer zaslužan je i za izdanja bendova Beartooth, We Are the In Crowd, Black Veil Brides, We Came As Romans...
Ako ste (kao ja) bili nestrpljivi za novi Blink 182 materijal, sada bi bio dobar znk da počnemo da grizemo nokte...


Hoćete novi Deftones?! #vesti

Deftones su na svom sajtu deftones.com postavili klip jedne od novih pesama uz animaciju koja će možda biti motiv omota novog izdanja. Uz natpis 'Gore' što je najverovatnije naziv novog albuma kako se spekulisalo ovih dana. Nije potvrđeno, ali datum od kada bi album trebao početi sa prodajom je 8. april.


Neck Deep spot za "Kali Ma" #video #premijera

Da li su Neck Deep sada Amerikanci? Tako izgledaju, zar ne?
"Kali Ma" je jedan od instant hitova sa 'Life's Not Out To Get You' albuma i konačno smo je dobili u video formatu. Spot je sniman na turneji po Australiji.


Hands Like Houses novi singl "Colourblind" #video #premijera

Hands Like Houses su objavili odličan novi singl "Colourblind" i ozvaničili početak pretprodaje novog albuma 'Dissonants'. Disk će se zvanično pojaviti 26. februara.
Prethodna dva singla "I Am" i "New Romantics" dobijate odmah po naručivanju kompletnog izdanja.