2. 9. 2014.

Matty Mullins objavio novu pesmu "99% Soul" #video #premijera

Matty Mullins će svoj debi solo album objaviti 23. septembra. Ovo je druga pesma koju možemo da čujemo sa njegovog novog projekta, prva je "My Dear".
Pevač je u skorašnjim intervjuima izjavio da je Memphis May Fire i dalje njegov prioritet i da pokretanje njegove solo karijere ne znači da napušta bend.


Preslušajte novi Emarosa album 'Versus' #stream

Pre nekoliko meseci Emarosa su najavili svoj povratak na muzičku scenu sa novom postavom. Snimili su album koji nosi naziv 'Versus' i koji u celini možete preslušati na mikerecenzije.


Prvi trejler za True Trans With Laura Jane Grace #video

Pevačica Against Me je glavni akter dokumentarne serije 'True Trans With Laura Jane Grace'. Iz epizode u epizodu pevačica će pričati sa ljudima koji su kao i ona prihvatili život kao transrodne osobe.


Faith No More ipak objavljuju album #vesti

Posle osamnaest godina Faith No More objavljuju novi album!
Nezvanično aprila 2015. će se pojaviti njihov sedmi studijski album naslednik veličanstvenog 'Album Of The Year' iz 1997.


The Color Morale prenose poruku novim spotom "Prey For Me" #video #premijera

The Color Morale su bend koji je jako povezan sa svojim fanovima i neretko u svojim pesmama obrađuju teme koje muče današnje tinejdžere. U spotu za pesmu "Prey For Me" bend se bavi temom samoubistva kao izlaza za probleme.
Njihov novi album 'Hold On Pain Ends' možete preslušati na mikerecenzije u linku dole.