26. 8. 2015.

Učestvujte u snimanju novog Blaze Bayley albuma #vesti

Poznatiji kao bivši Iron Maiden pevač, Blaze Bayley ima već dugu karijeru solo autora. Svoj osmi album odlučio je da snimi uz pomoć fanova.

Od 1. septembra fanovi će moći da naruče album preko blazebayley.net ili na facebook stranici.
Eksluzivni članovi će dobijati mesečni uvid u proces snimanja nove muzike, video snimke, intervjue kao i demo snimke pesama. Kada se album bude pojavio marta 2016. članovi će dobiti magazin kao i DVD sa snimcima iz studija. Takođe moći ćete i da razgovarate sa Bayley-em tokom tih meseci dok traje snimanje. A najsrećniji će čak u da učestvuju u samom snimanju albuma!


Babymetal ponovo osvajaju Englesku #vesti

Babymetal će ovog vikenda biti specijalni gosti čuvenog Reading i Leeds festivala. Oni otvaraju program u subotu na Little John's Farm (Reading) i nedelju u Bramham Parku (Leeds).
Ono što je važnije je da su potvrdili glasine da se 2016. vraćaju u Englesku sa do sada najvećim solo nastupom u Wembley Areni 2. aprila 2016.

Babymetal su objavili zvanični snimak pesme "Ijime,Dame,Zettai" sa prošlogodišnjeg nastupa na Sonisphere Festivalu.


All Time Low premijera "Runaways" spota #video

All Time Low su se udržili sa Conan O'Brien-om i na njegovom sajtu postavili svoj novi spot "Runaways". Najveći hit sa 'Future Hearts' albuma je dobio spot sastavljen od snimaka nastalih na turneji benda. All Time Low su trenutno na 'Back To The Future Hearts' turneji sa Sleeping With Sirens i Neck Deep.


Mark Hoppus, Tom Morello i Mumford & Sons uživo "What’s My Age Again?" #video

Nedavno je Mark Hoppus bio gost na koncertu Mumfrd And Sons i tada su izveli Eurythmics hit “Sweet Dreams”. Posle tog koncerta oni su nastavili druženje u klubu Troubaduor.
Na bini su bili Mumford & Sons, Mark Hoppus, Tom Morello i T Bone Burnett. Hoppus je otpevao Blink 182 hit "What’s My Age Again?" a Morello “Ghost Of Tom Joad” (koju je snimio i sa Rage Against The Machine i Bruce Springsteen-om).

Pogledajte snimke sa nastupa.











povezane vesti:
Mark Hoppus (Blink-182) i Mumford & Sons obradili “Sweet Dreams” #video
Mumford & Sons novi spot "Ditmas" #video #premijera
Mumford & Sons "The Wolf" #video #premijera