27. 6. 2014.

Between Whiles - Deceptive Appearance #recenzija #stream

Myo Agency
2014




Between Whiles postoje samo godinu dana a EP ’Deceptive Appearance’ je njihovo prvo izdanje, bend živi i radi u Italiji. Klasična petočlana postava (dve gitare, vokal, bas, bubanj) predvođena Isacco Valsecchi-jem i Samuele Sala-om svira melodični hardcore dostojan velikana kao što su Architects.

Babymetal uskoro u Evropi #video #vesti

Bend čija fan baza raste svakim danom ali koje rock novinari i dalje ignorišu ili ismejavaju. Nesumnjivo Babymetal su fenomen koji polako osvaja čitavu planetu. Uskoro nastupaju u Evropi gde će pored solo nastupa biti i na glavnoj bini na Sonisphere Festivalu istog dana kada i Iron Maiden. U dve kratke video poruke Babymetal pozdravljaju fanove u Francuskoj i Britaniji i pozivaju ih da dođu na njihove nastupe.

Pročitajte recenziju njihovog debi albuma.

Pogledajte njihove najave:

letLive sa Download-a #video

Možda i najemotivniji snimak koji ćete videti! Jason Butler nije običan frontman, on je neko ko celim svojim telom i dušom ulazi u svaki svoj nastup. Snimak sa ovogodišnjeg nastupa letLive na Download Festivalu to najbolje pokazuje.


Pevačica The Cardigans u solo projektu #video

Sećate se The Cardigans, ne, možda se niste ni rodili kada su bili popularni. Švedski rock bend nastao još 1992. stekao svetsku slavu singlom "Lovefool" 1996. Ne može puno da se kaže o The Cardigans osim da su posle uspeha albuma 'First Band on the Moon' iskomercijalizovali svoj zvuk imali još jedan relativno veliki hit i nestali, raspali se, sastali, navodno sviraju još uvek...

Nina Persson pevačica je ove godine objavila svoj prvi solo album 'Animal Heart'. Nedavno objavljeni (drugi) singl "Food For The Beast" je kombinacija moderna elektronskih i indie pop elemenata.

Pogledajte tri do sada objavljena spota, novi "Food For The Beast", prethodni za naslovnu numeru "Animal Heart" kao i lyric video za "Dreaming Of Houses".