26. 7. 2013.

Nine Inch Nails povratak na scenu #video

Prvi koncert novog Nine Inch Nails se desio danas u Japanu na Fuji Rock festivalu. Sa novog 'Hesitation Marks' albuma su odsvirali par pesama. Pored aktuelnog singla "Came Back Haunted" izdvojila se i minimalistička "Find My Way".



povezane vesti:
Novi Nine Inch Nails sa četiri različita omota #vesti 
Nine Inch Nails "Came Back Haunted" #video
Detalji novog Nine Inch Nails albuma #vesti #video

New Found Glory prvi koncertni album #vesti #video

Američki pop punk/rock bend New Found Glory oktobra objavljuje svoj prvi album uživo. 'Kill It Live' je snimljen ove godine 27. i 28. marta u Anaheim-u, Kalifornija. Pored hitova koje su obeležile njihovu karijeru kao bonus će se naći i tri nove pesme.

Promocija albuma je otpočela snimcima postavljenim na youtube u kojima možete videti kako je sniman nastup i koji su omiljeni koncertni albumi članova NFG. U narednim sedmicama bend će postaviti još novih klipova.



Pixies još jedan spot za #Bagboy #video

Kada već ne mogu da objavljuju novu pesme, onda mogu da objave dva spota za istu pesmu.
Pixies, jedan od najuticajnijih bendova alternativne muzike je danas svoja parodija (cover bend bi bio bolji izraz). Od svog ponovnog sastavljanja su našli za shodno da izdaju jednu novu pesmu još davne 2004. i sada "Bagboy" sklepan na brzinu da se iskoristi prašina podignuta odlaskom Kim Deal iz benda.

Razlog za objavljivanje dva spota je jer su im se oba svidela i nisu hteli da se odreknu jednog...
Takođe su postali i aktivni na socijalnim mrežama kao Vine i Twitter.

U jednom davnom intervjuu za BBC frontmen Black Francis je rekao "Ovo više nije moj bend ja ne odlučujem o tome šta ćemo da radimo".

Novi spot:


povezane vesti:
Pixies ponovo rade #vesti
The Pixies obajvili novu pesmu #vesti #video #download
Kim Deal napustila The Pixies #vesti

Kako do brze zarade? Učite od najboljih! #vesti #video

Ne nije reklama za piramidalne prevare već je vest o novoj supergrupi Kings Of Chaos u kojoj sviraju članovi Guns N'Roses, Deep Purple i Def Leppard!


Slash, Duff Mc Kagan, Matt Sorum i Gilby Clarke (svi iz Guns N' Roses), Joe Elliot (pevač Def Leppard), Glen Hughes (Deep Purple) uz dodatak Miles Kennedy-ja (Alter Bridge, Slash) i Sebastian Bach-a - to su imena muzičara koji su članovi ovog benda.
Šta sviraju Kings Of Chaos? Šta bi drugo obrade svojih pesama.
Zašto to rade? Pa zbog para, jer para nikad dosta!

Da situacije ne bude manje smešna, turneju su započeli u Južnoj Africi jer, po izjavama članova: "Ljudi su tamo gladni dobre muzike!".