27. 8. 2014.

Sonisphere Festival 2014: Iron Maiden, Metallica, Babymetal... #video

Preko tri sata materijala snimljenog na ovogodišnjem Sonisphere festivalu i emitovanom na britanskom Sky Arts kanalu sada možete pogledati i na mikerecenzije.
Neko je bio dovoljno dobar da sve to snimi i prebaci na youtube, zvanične stranice bendova koji su učestvovali, kao i organizatora to nisu shvatili kao prekršaj autorskih prava već su i sami podelili linkove na svojim socijalnim mrežama.


Hands Like Houses novo izdanje #video #premijera

Američki alternativni rock Hands Like Houses objaviće novi EP 'Reimagine'. Na izdanju će se naći nešto drugačije verzije pesama sa njihovog uspešnog, drugog albuma 'Unimagine'. Datum izdavanja je 16. septembar.

Against Me! spot za "Black Me Out" #video #premijera

"Black Me Out" je jedan od prvih singlova sa 'Transgender Dysphoria Blues' novog albuma za fantastični Against Me! Već postoji odličan lyric video za ovu pesmu.


Emarosa nova pesma "People Like Me, We Just Don't Play" #video #premijera

Još jedna pesma sa albuma 'Versus' za američki post-hardcore Emarosa. Disk je u prodaji od 9. septembra za Rise Records.


Pianos Become the Teeth objavljuju album za Epitaph Records #video #premijera

Treći album za američki post-hardcore/screamo bend Pianos Become the Teeth donosi promenu u njihovom zvuku kao i novog izdavača, čuveni Epitaph Records. 'Keep You' je njihov treći album i biće objavljen 28. oktobra. Bend je napredovao muzički i deluju mnogo smirenije i ozbiljnije, razlog tome doprinosi što više nema vrištećih vokala. Produkciju je radio Will Yip (Touche AmoreThe Wonder YearsArctic Monkeys...).

"Repine" je prva pesma koju možete presluti sa novog materijala.


State Champs druga pesma sa 'The Acoustic Things' #video #premijera

'The Acoustic Things' je naziv EP-a koji će State Champs objaviti u saradnji sa Pure Noise Records. Album sadrži pet akustičnih verzija pesama koje su se našle na njihovom debiju 'The Finer Things' iz 2013. godine. Pored "obrada" bend je snimio i dve nove pesme za 'The Acoustic Things'.


Killer Be Killed snimili spot za "Snakes Of Jehovah" #video #premijera

Novi spot za projekat Killer Be Killed u kome učestvuju Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Max Cavalera (Soulfly), Troy Sanders (Mastodon) i Dave Elitch (Ex-The Mars Volta). Album možete preslušati na mikerecenzije i pročitajte recenziju.