2. 11. 2013.

Panic! At the Disco akustično #video

Za MTV portal Panic! At The Disco su snimili akustičnu verziju svog povratničkog singla "Miss Jackson". Pop bend koji se provlači u tzv. rock izvođače na komercijalnim tv i radio stanicama je svoj četvrti album objavio početkom oktobra. Malo je reći da je 'Too Weird to Live, Too Rare to Die!' samo bleda kopija stila koji trenutno neguju Fall Out Boy. Panic! uvek kopija populanijih od sebe su nedavno objavili treći singl sa novog izdanja, spot za "Girls/Girls/Boys" potražite na dnu stranice.




povezane vesti:
Panic! At The Disco uživo kod Kimmel-a #video 
Novi spot Panic! At The Disco #video 
Preslušajte povratnički album Panic! At The Disco #stream 

M.I.A. - Matangi #stream #audio

'Matangi' četvrti album umetnice poznate kao M.I.A. Muzički, izdanje je mešavina afričkih ritmova sa hip hop vokalima i elektronikom. Za razliku od ostalih izvođača na aktuelnoj pop sceni, M.I.A. ne proizvodi tupave pop pesme. Lično podržana od Julian Assange-a, uz tužbu od 1,5 miliona dolara zbog nemoralnog ponašanja na sportskom događaju od nje i ne može da se očekuje jednostavnost koja se traži na američkim top listama.
'Matangi' je u prodaji od 4. novembra. Prvi singl, objavljen još januara, je "Bad Girls". Aktuelni singl, nedavno objavljen je za "Y.A.L.A.".