19.12.2013.

Mayday Parade “Hold Onto Me” akustično #video

Video je snimljen za sajt Ernie Ball (proizvođač žica za gitare) i njihov Set Me Up Session. Pored akustične verzije pesme "Hold Onto Me" možete saznati i tehničke stvari u vezi sviranja Brooks Betts-a i Alex Garcia-e.
Bend je nedavno objavio nov album 'Monsters in the Closet'.


povezane vesti: 
Mayday Parade - Ghosts #video #premijera 

Fall Out Boy Pax Am Days uživo #video #premijera

Snimak sa koncerta u Čikagu je jedini na kome se mogu čuti pesme sa hardcore EP-a 'Pax Am Days'. Kako sam bend kaže to je prvi i (najverovatnije) poslednji put da se odsvirali pesme sa tog izdanja. Negodovanje fanova je već počelo jer je to mnogima najbolji album 2013. pored njihovog 'Save Rock And Roll'. 8 pesama, 18 minuta čistog harcore/punk-a je iznenadilo mnoge jer većina nas nisu očekivali tako nešto od Fall Out Boys.povezane vesti:
Još bendova za Rock Am Ring 2014 #vesti 
Fall Out Boy & Taylor Swift uživo #video 
Fall Out Boy uživo za VEVO #video 

We Came As Romans "Never Let Me Go" #video #premijera

Veoma uspešna godina za We Came As Romans, treći album 'Tracing Back Roots' je možda bio iznenađenje za stare fanove sa više melodičnosti i refrena koje možete da pevušite. Novi zvuk je bend plasirao na mesto jednog od najpopularnijih sastava u metalu danas.
Novi singl "Never Let Me Go" je jedna od pesama za koju se ne biste kladili da može da bude hit, srednjeg tempa sa dosta čistih vokala, nešto što nismo navikli od We Came As Romans. Režiju spota je radio stari poznanik benda Dan Dobi.povezane vesti: 
Iron Maiden na Greenfield Festivalu #vesti #video 
We Came As Romans osvajanje Evrope #video 
Vans Warped Tour Australia #video