24. 9. 2014.

Gerard Way - Hesitant Alien #recenzija

Warner Bros.
2014

Nije Gerard Way prvi pevač koga je izdavačka kuća naterala na solo karijeru. Čitav My Chemical Romance neočekivani razlaz smrdi na maslo menadžera željnih zarade bez truda. Bend se raspao, fanovi u neverici, 'Best Of' se pojavljuje, reizdanja albuma, zarade na pretek. Ovo su ipak samo moje tvrdnje koje najverovatnije nikada neću moći da potvrdim niti da opovrgnem.

AC/DC novi album 'Rock Or Bust' #vesti

Sedamnaesti album australijskih rock legendi AC/DC nosi naziv 'Rock Or Bust'. Disk će se pojaviti 1. decembra a bend je potvrdio da Malcolm Young nije učestvovao u snimanju i neće svirati sa njima na predstojećoj turneji.

We Are The In Crowd spot za "Manners" #video #premijera

Novi singl sa 'Weird Kids' albuma za mlade pop-punk ikone We Are The In Crowd. "Manners" je pesma koju ćete sigurno zapaziti još na prvo slušanje ove ploče jer ima predivnu melodiju i veoma "zarazan" refren. Ako ste pravi fan ovog fantastičnog benda onda ćete primetiti malu razliku između singl verzije pesme i one koja se našla na albumu.


Preslušajte Gerard Way-ov album 'Hesitatnt Alien' #stream

Gerard Way i njegov pokušaj da snima muziku koja neće da liči na My Chemical Romance. 'Hesitatnt Alien' je generalno pop album i dođe kao omaž muzici osamdesetih koju pevač navodi kao svoj izvor inspiracije.