6. 11. 2014.

Billy Talent spot za "Kingdom Of Zod" #video #premijera

"Kingdom Of Zod" je hedna od dve nove pesme na kompilaciji hitova grupe Billy Talent. Bend je snimio i spot koji je obradovao mlađe fanove i zaljubljenike sage o Superman-u.


A Day To Remember "I'm Already Gone" #video #premijera

A Day To Remember su novi spot "I'm Already Gone" snimili u brodiću na reci Thames u Londonu. Pesma se nalazi na odličnom 'Common Courtesy' albumu objavljenom pre nešto više od godinu dana. Ovo je treći singl, posle dva velika hita "End of Me" i "Right Back at It Again".


Kako će zvučati novi Foo Fighters album #stream

U linku ispod možete čuti deo svake od osam novih pesama sa 'Sonic Highways' albuma za rock velikane Foo Fighters. Prve recenzije izdanja su ga opisale kao ploču sa nekoliko iznenađenja i dosta rock himni.


Glamour Of The Kill novi singl "Lights Down" #video #premijera

Britanci Glamour Of The Kill će 17. novembra objaviti svoj treći EP 'After Hours'. Drugi singl sa izdanje je "Lights Down" koja zvuči kao da je iz Papa Roach repertoara što i ne čudi jer je Jacoby Shaddix snimio vokale za prvi singl "Out Of Control".


Suicide Silence na Knotfest-u #video

Suicide Silence su bili jedni od gostiju Slipknot-a na nedavno održanom Knotfest-u u Americi. Kako je protekao njihov nastup i kako izgleda sam festival pogledajte u video snimku dole.


Rise Against premijera "Tragedy + Time" spota #video

Sa novog Rise Against albuma 'The Black Market' spot za drugi singl "Tragedy + Time". Pročitajte recenziju njihovog aktuelnog izdanja na mikerecenzije.


Babymetal uživo u New York-u #video

Babymetal su 4. novembra održali prvi nastup u New York-u. Na rasprodatom koncertu nije bilo iznenađenja jer osim pesama sa albuma devojke nisu izvele ništa drugo. Bina je bila malo drugačija, na dva nivoa. Recenzije svirke su više nego pozitivne a televizijske ekipe sa svih strana su bile u Hammerstein Ballroom-u, gde se održavao nastup, da isprate svetsku pop-meatl senzaciju.

Sledeći nastup je u Londonu u O2 Academy Brixton, 8. novembra.