15. 5. 2016.

Of Mice & Men "Feels Like Forever" uživo #video #premijera

Još jedan promo za koncertno izdanje benda Of Mice & Men. "Feels Like Forever" se nalazi na albumu 'Live At Brixton'. U prodaji 27. maja.


Halestorm objavili 'Into the Wild Live' EP #stream

Halestorm su objavili koncertni EP 'Into the Wild Live: Chicago'. Album sadrži tri pesme snimljene uživo sa kompletnim bendom i jednu akustičnu. Preslušajte izdanje u linku ispod.


Preslušajte novi Blaqk Audio album 'Material' #stream

AFI osnivači Davey Havok i Jade Puget pored svog uticajnog punk benda imaju i neke manje poznate projekte. Dok se sa XTRMST bave hardcore muzikom Blaqk Audio je u potpunosti posvećen electronic zvuku. Muzički je omaž osamdesetim i obiluje new wave/synth pop elementima ali ima i modernih dance trenutaka.
'Material' je treći album ovog "grupe" i možete ga preslušati u linku ispod.


Blink-182 ponovo sviraju #video

Blink-182 su koncertom na ovogodišnjem KROQ Weenie Roast u Irvinu, započeli turneju kojom promovišu novi album 'California'. Nastupili su nenajavljeni kao iznenađenje. Pored njih na bini su bili i Weezer, Empire of the Sun, Panic! At The Disco, Garbage. Zvezde večeri Red Hot Chili Peppers su morali da otkažu koncert jer je pevač Anthony Kiedis završio u bolnici zbog bolova u stomaku.
Blink-182 će 2016. provesti na turneji po Americi, evropski datumi su rezervisani za sledeću godinu.