9. 1. 2014.

Architects trejler novog albuma #video

Posle raskida ugovora sa Century Media i potpisivanja za Epitaph britanski Architects su snimili novi album. 'Lost Forever // Lost Together' će se pojaviti 11. marta. Prvi singl "Naysayer" će doživeti premijeru 13. januara, deo pesme možete čuti u najavnom klipu dole.
Poslednji album 'Daybreaker' objavili su 2012.



povezane vesti:
Architects obradili Thrice #audio 

Enter Shikari na Warped Tour-u u Americi #video

Ovu godinu Enter Shikari provode uglavnom u studiju snimajući svoj četvrti album. Na nekoliko već najavljenih datuma za nastupe u Evropi bend će biti deo Vans Warped turneje 2014. po Americi. U 2013. su bili glavne zvezde evropskog dela putujećeg festivala. Ovo će biti treći put da Enter Shikari sviraju kao deo Warped-a na američkim datumima, poslednji put su svirali 2010.
Zbog ranije zakazanih nastupa po Rusiji, Enter Shikari se pridružuju Warped Tour-u 9. jula, turneja kreće od 14. juna.

Rou Reynolds i njegov mačak pozivaju američke fanove:


povezane vesti:
Novogodišnji poklon od Enter Shikari #video 
Enter Shikari kroz 2013. #video 
Enter Shikari počinju rad na novom albumu #vesti 

Coachella Festival 2014 #vesti

Neka neočekivana imena su najavljena za ovogodišnji Coachella festival koji se održava u kalifornijskoj pustinji.
Možda najveće iznenađenje je Motorhead, jedini pravi rock/metal bend na festivalu koji je okrenut ka komercijanijim imenima američke rock i pop scene. OutKast hip hop duo se definitivno vraćaju na svetsku scenu i to nastupom na Coachella kao glavne zvezde prvog dana. Muse su druge glavne zvezde što je svakako čudan izbor ako se uzme u obzir da je bend završio promociju 'The 2nd Law' albuma, objavljenog 2012. Možda Muse uskoro izdaju novi album, ostaje kao pitanje!
Očekivano Arcade Fire su treći nosioci festivala, ipak su jedan od najpopularnijih rock imena u Americi trenutno.
Queens Of The Stone Age se vraćaju drugog dana, pored njih je i Skrillex ali i Pharell Williams, Lorde, veterani Pet Shop Boys i Fatboy Slim.
Prvog dana vredi pogledati povratak The Replacements, DJ Zedd takođe nastupa, Ellie Goulding, HAIM, AFI, iznenađenje su imena Bryan Ferry i The Afghan Wings.
Treći dan je kombinacija svega i svačega... Beck, Calvin Harris, Lana Del Rey, The 1975, Frank Turner, matori punkeri !
The Toy Dolls

Coachella Valley Music and Arts Festival postoji već više od deset godina i uvek se odražava sredinom aprila. Svi bendovi nastupaju dva puta u dva različita dana, prvi dan 11. i 18. april, drugi dan 12. i 19., treći dan 13. i 20. 

povezane vesti:

Bury Tomorrow nova muzika #audio

Britanski metalcore Bury Tomorrow se vraćaju novim albumom 'Runes' 26. maja. Njihov treći album dolazi dve godine posle 'The Union Of Crownes' izdanja iz 2012. Pevač Dani Winter-Bates je izjavio da je ovo album kakav su hteli da snime od kako postoje kao bend. Agresivno izdanje je mešavina metalcore-a iz najboljeg doba tog žanra sa onim kakav je on danas objasnio je frontmen Bury Tomorrow.
Prva pesma koju možemo da čujemo nosi naziv "Watcher".
Izdavač je Nuclear Blast.



povezane vesti:
Bury Tommorow - Sceptres #video