15. 10. 2014.

LostAlone prestaju sa radom #vesti

Još jedan odličan bend odlazi u rock istoriju. Posli tri albuma, britanski LostAlone su odlučili da se raziđu. Pročitajte njihovo objašnjenje u linku ispod.


Skyharbor novi spot "Patience" #video #premijera

'Guiding Lights' novi album za Skyharbor pojaviće se 10. novembra. "Patience" je drugi singl sa izdanja. Inače bend dolazi iz Indije što dosta objašnjava njihov jedinstven i karakterističan zvuk, neku mešavinu ambient i prog metal-a.


Oh Honey nova pesma "Don't You Worry, Love" #video #premijera

Novi lyric video za duo Oh Honey sa njihovog aktuelnog EP-a 'Sincerely Yours' predstavlja pesmu "Don't You Worry, Love".


Foo Fighters & Heart uživo kod Letterman-a #video

Dave Grohl-a i Foo Fighters nastavljaju promociju albuma i TV serije 'Sonic Highways'. Za drugi nastup u emisiji David Letterman-a Fighter-si su se udružili sa američkim rock legendama Heart u izvedbi njihovog hita "Kick It Out" iz 1977. godine.


Slipknot još novih pesama #video

Tokom sledeće sedmice novi Slipknot album '.5: The Gray Chapter' će već biti u prodaji, do tada će se sve pesme pojaviti i na zvaničnim stranicama benda. Audio verzije pesama "Sarcastrophe", "AOV" i "XIX" možete pronaći u linkovima ispod.

Dvadeset godina Korn-a #video

Dvadeset godina od objavljivanja istoimenog debi albuma, Korn će proslaviti knjigom fotografija. '1994-2014' će biti objavljena u 300 primeraka sa tvrdim koricama, sadržaće neobjavljene fotografije kao i nove komentare članova benda.
Priča se da će na predstojećoj turneji, kao podrška bendu Slipknot, Korn izvoditi svoj prvenac u celini.


Novi This Legend album, ukratko #stream

Projekat bivših Yellowcard članova nas vraća na početke ovog benda kada je punk bio važniji od pop-a u njihovoj muzici. This Legend čine Longineu Parsons III “LP” i Ben Harper nekada zajedno u bendu sa kojim su stekli svetsku slavu, danas ponovo na početku ali barem sviraju ono što vole a ne ono što se traži od njih.
Preostali članovi benda su Chris Castillo iz Stanley and the Search i Steven Neufeld iz HeyMike!.

Album je u prodaji od 11. novembra.


Kako zvuči nova Bring Me The Horizon pesma "Drown" #video

Na internetu se pojavio kratki klip sa (navodno) novom Bring Me The Horizon pesmom. "Drown" će biti u prodaji od 7. decembra do tog datuma će se najverovatnije pojaviti spot ili audio verzija pesme.