10. 10. 2014.

Lonely The Brave jezivo dobar spot "The Blue, The Green" #video #premijera

Lonely The Brave su bend koji svojim spotovima uvek šalju neku značajnu poruku. Prošli "Backroads" su snimali na neredima u Ukrajini, novi "The Blue, The Green" ima sasvim drugačiju temu.

Pogledajte novi Lonely The Brave spot:


Papa Roach detalji novog albuma 'F.E.A.R.' #vesti

Petnaest godina od objavljivanja njihovog, zvanično, prvog albuma 'Infest' američki rock-eri Papa Roach će proslaviti novim izdanjem 'F.E.A.R.'. Novi album će biti dostupan od 27. januara.


Yellowcard - Lift A Sail #recenzija

Razor & Tie
2014

'Lift a Sail' je dobar album bilo bi pogrešno reći da nije, ali ovo više nije Yellowcard koji smo zavoleli pre deset i više godina. Stariji, zreliji i željni nečeg novog u svojoj muzici. Svakako se oseća napredak u odnosu na prazan 'Southern Air' iz 2012. godine. Ipak ljudima koji su zaljubljeni bi trebalo zakonom zabraniti da snimaju muziku (ovo se odnosi na pevača Ryan Key-a).


This Legend još jedna pesma #video #premijera

This Legend nude sve ono što Yellowcard ne nudi, sada je jasno zašto su Longineu "LP" Parsons i Ben Harper napustili bend. Ljudi hoće da sviraju pop-punk a ne mainstream rock!


New Found Glory - Resurrection #recenzija

Hopless Records
2014

New Found Glory su veterani pop-punk-a i posle toliko godina na sceni očekivalo bi se da će malo usporiti, da odmore... Ako je suditi po novom albumu 'Resurrection' od toga nema ništa.