29. 10. 2013.

Preslušajte Bad Religion božićni album #stream

Po priči članova Bad Religion, godinama unazad su im nudili da snime božićni album ali su oni to odbijali. Danas se u prodaji pojavio 'Christmas Songs' a prihod od prodaje će ići organizaciji koja pomaže onima koje su zlostavljali sveštenici.

"Ova muzika može da bude veoma snažna ako se od nje sklone religija i crkva. To su veoma lepe pesme da čak i ne-religiozni bendovi kao Bad Religion mogu da ih sviraju i one će i dalje zvučati moćno." rekao je gitarista Brett Gurewitz.




povezane vesti:
Kako zvuči Bad Religion božićni album #audio 
Riot Fest: Fall Out Boy, Brand New, Glassjaw & Bad Religion #video  
Bad Religion božićni album #vesti  

The Songs Of Tony Sly: A Tribute #recenzija

Tony Sly možda poznatiji kao lider No Use For A Name, ostavio je neizbrisiv trag u punk rock muzici. Čovek koji je živeo od onoga što voli, da stvara muziku koja će pronaći put do onih koji će stvarno da je cene. Ovim albumom izdavač Fat Wreck Chords odaje poštu svom prerano preminulom prijatelju.
Kakav je u svojoj muzici bio Tony Sly, takva je i ova kompilacija, raznovrsna. Sam spisak imena koji su se odazvali da učestvuju na albumu je impresivan. Nema ovde izvođača koji su kompromitovali svoj integritet. Bez patetike, iskreno i emotivno deluje kada se slušaju neke od izvođenja Sly-ovih pesama. Od indie pop-a, punk-a, reaggea, čak i country-a i naravno neizbežnih akustičnih verzija hitova autora.
Za punk su se pobrinuli Bad Religion ("Let It Slide"), NOFX ("The Shortest Pier"), Lagwagon ("Discomfort Inn"), Pennywise ("Devonshire And Crown2), Yellowcard ("Already Won") i drugi...
Frank Turner je uz akustičnu gitaru odsvirao „Keira“, emotivno izvođenje nije čak ni snimljeno u studiju nego u svlačionici posle nekog koncerta. Alkaline Trio su transformisali "Straight From The Jacket" koja sada deluje još ozbiljnije zbog sporijeg ritma i vokala koji su izbačeni u prvi plan. Brian Fallon iz The Gaslight Anthem je snimio "Capo 4th Fret", Mad Caddies su uneli reaggae na "AM", Snuff su od "On The Outside" napravili marijači baladu...

90 minuta i 33 izvođača u isto toliko pesama na albumu 'The Songs Of Tony Sly: A Tribute'. Potpuni užitak za sve one, malobrojne koji će se upustiti u preslušavanje ovog diska. Ceo projekat ima i humanitarni karakter jer će deo prihoda otići u fond porodice prerano preminulog pevača.

Avril Lavigne i Marilyn Manson "Bad Girl" #audio

Manson gostuje u pesmi "Bad Girl" na novom albumu Avril Lavigne. Novi album Kanađanke biće objavljen 5. novembra. Prvi singl je "Let Me Go" duet, balada sa njenim suprugom Chad Kroegerom, inače pevačem Nickleback. On je takođe koautor većeg dela pesama na albumu.

Postoji mogućnost da će klip biti uklonjen sa youtube-a



povezane vesti: 
Marilyn Manson kakvog niste čuli #audio 

Sleeping With Sirens - Congratulations ft. Matty Mullins #video #premijera

Novi, simpatični spot za Sleeping With Sirens. Pesma je snimljena sa Matty Mullins-om, pevačem Memphis May Fire. Svoj aktuelni, treći album 'Feel' Sleeping With Sirens su objavili juna ove godine. Do sada je prodat u preko 100.000 primeraka a singlovi "Alone" i "Feel" su postali veliki hitovi na radio stanicama širom sveta.



povezane vesti:
Sleeping With Sirens najavili "Congratulations" #video 
Sleeping With Sirens ostali bez gitariste #vesti  
Memphis May Fire i Sleeping With Sirens zajednička pesma #video 

Thirty Seconds To Mars "City Of Angels" #video #premijera

Kratki film ili produženi spot za pesmu "City Of Angels" je novi singl za Thirty Seconds To Mars. Režiju je ponovo radio Jared Leto ali ovog puta se i potpisao kao režiser dok je njegov pseudonim Bartholomew Cubbins sada naziv produkcije.
Sama pesme je takoreći nebitna u spotu "City Of Angels" jer je autor hteo da prenese poruku o gradu, Los Angeles-u u kom su se nekima snovi ostvarili ali i mnogima nisu. Impresivna lista sagovornika koji su govorili o svom doživljaju grada u kome je smešten Hollywood je upotpunjena kompletnim anonimusima koji žive i rade na ulicama.
Pored članova Thirty Seconds To Mars u spotu se pojavljuju: Alan Cumming, Ashley Olsen, Corey Feldman, James Franco, Juliette Lewis, Kanye West, Lily Collins, Lindsay Lohan, Olivia Wilde, Selena Gomez, Shaun White, Steve Nash i Zoey Deutch.


povezane vesti:
Thirty Seconds To Mars - City Of Angels #video 
Thirty Seconds To Mars - Do Or Die #video  
Koliko volite 30 Seconds To Mars? #vesti 

We Are The Ocean "Machine" uživo #video #premijera

Sa albuma 'Live At Middle Farm' još jedan spot, ovog puta za "Machine", originalno treći singl sa 'Maybe Today, Maybe Tommorow'. Uživo album se može naći kao bonus disk na reizdanju trećeg albuma. U prodaji je od 21. oktobra u dve varijante kao nezavisni digital download ili kao fizičko izdanje na dva diska.



povezane vesti:
We Are The Ocean nastavak promocije #video 
We Are The Ocean "The Road" uživo #video #premijera 
We Are The Ocean drugi promo uživo #video 

Centiment još jedna pesma #audio #premijera

Izuzetno zanimljiv projekat Centiment objavio je svoju drugu pesmu sa debi albuma. "Bloodshot" je na nekim mestima agresivnija od prethodne "S.O.S." a ipak i melodičnija. Ako volite alternativni rock i metalcore i video igrice (da video igrice!) onda svakako obratite pažnju na Centiment.



povezane vesti:
Probajte nešto novo - Centiment #video