23. 3. 2015.

InMe prvi singl "Hymn: Ivory Elder" #video #premijera

"Hymn: Ivory Elder" je singl sa prvog od tri albuma koje će InMe objaviti. Album 'Trilogy: Dawn' će biti dostupan preko pledgemusic platforme a kampanja će početi 3. aprila.


Chunk! No, Captain Chunk! novi singl "Playing Dead" #video #premijera

Jedan od najpopularnijih mladih pop-punk bendova Chunk! No, Captain Chunk! proteklih meseci su snimali novi album a danas objavljuju prvi singl. Disk nosi naziv 'Get Lost, Find Yourself' a prvi singl je "Playing Dead".
Datum objavljivanja 18. maj.


Muse predstavili "Dead Inside" #video #premijera

Posle rock-erske "Psycho", Muse su objavili i drugi singl sa novog albuma 'Drones'. "Dead Inside" više liči na materijal na koji smo navikli od njih od kada su gitare bacili u drugi plan.


Lonely The Brave stare pesme na nov način / "Backroads" Redux #video #premijera

Ponovo snimiti stare pesme ali u novim aranžmanima to je nešto što su Lonely The Brave hteli davno da urade. Na koncertima već izvode neke od tih koje će se naći na 'The Day's War (Victory Edition)' abumu. Umesto klasičnog reizdanja sa nekoliko bonusa Lonely The Brave su otišli korak dalje. Na dva diska će se naći originalni album, četiri neobjavljene, četiri nove pesme kao i četiri snimljene uživo.


TRC spot "Same. But Better." #video #premijera

Spot snimljen u studiju za novi TRC singl "Same. But Better.". Još uvek nema zvaničnih informacija kada će se pojaviti njihov naredni album niti kako nosi ime.


Preslušajte prvi We Are Harlot album #stream

Hard rock orijentisani We Are Harlot objavljuju istoimeni debi album 31. marta za Roadrunner Records. Novi bend Danny Worsnop-a bivšeg pevača Asking Alexandria nije baš ono što su stari fanovi očekivali. Dva do sada objavljena singla "The One" i "Dancing On Nails" su imali više nego dobar plasman i krajnje pozitivne kritike.


All Time Low nova pesma "Runaways" #stream

Vesela "Runaways" je treća koju slušamo sa 'Future Hearts' narednog albuma pop-punk velikana All Time Low. Disk je u prodaji 6. aprila.


Preslušajte novi Therapy? album 'Disquiet' #stream

Danas je zvanično u prodaji a možete ga i preslušati na mikerecenzije. Therapy? se posle tri godine pauze vraćaju četrnaestim studijskim albumom 'Disquiet'. Na neki način ovo je nastavak čuvenog 'Troublegum' iz 1994. Kako Andy Cairns kaže: "Šta bi akteri tih pesama danas radili.".


Oh Honey objavili "Sugar, You" #audio #premijera

Mitchy Collins i Danielle Bouchard poznatiji kao Oh Honey objavili su još jednu pesmu. "Sugar, You" će se naći na EP-u 'Wish You Were Here'. Ovo je treće od četiri planirama mini albuma pod zajedničkim imenom 'Postcard Series'.