17. 2. 2015.

Preslušajte novi Falling In Reverse album 'Just Like You' #stream

Bez najave, sasvim neočekivano kompletan novi Falling In Reverse album na preslušavanje sedam dana pre objavljivanja. Nekoliko pesama je prethodilo izdanju i sve su bile tzv. povratak korenima, osim možda "Sexy Drug"...
Preslušajte 'Just Like You' i procenite sami!


Bayside nova pesma "Dancing Like An Idiot" #video #premijera

Bayside uskoro objavljuju reizdanje svog poslednjeg albuma ali na vinilu. 'Cult White Edition' će pored pesama koje su se našle na originalnom izdanju sadržati i četiri nove. Jedna od njih je "Dancing Like An Idiot" koju možete preslušati u linku ispod.


Black Star Riders spot za "Finest Hour" #video #premijera

Drugi singl sa drugog albuma za rock-ere Black Star Riders. Bend koji je nasledio Thin Lizzy, nastavlja sa tom pričom za sve ljubitelje classic rock-a - kojih je zapravo mnogo više nego što se to očekuje.
Prvi singl je bio za naslovnu numeru "The Killer Instinct". Album će biti u prodaji za tačno sedam dana, 24. februara.


We Are Harlot drugi singl "The One" #video #premijera

We Are Harlot su snimili ljigav spot koji eksploatiše žene i predstavlja ih kao objekte.
Moram da priznam da mi se sviđa!

Drugi singl sa debi albuma novog benda Danny Worsnop-a koji je do nedavno bio frontmen Asking Alexandria. We Are Harlot istoimeni album je u prodaji od 31. marta.


A Day To Remember "novi" spot “I’m Already Gone” #video #premijera

Nova verzija spota “I’m Already Gone” ovog puta potpisana kao DJ Pup 'n' Suds RemixA Day To Remember su trenutno na američkoj turneji, evropski datumi su zakazani za jun i uglavnom nastupaju na festivalima (Rock Am Ring, Rock In Vienna, Download, Greenfield) ali i u Rusiji gde imaju nekoliko klupskih svirki.