20. 11. 2013.

Pixies - What Goes Boom #video #premijera

Možda nisu onaj bend u koji smo se "zaljubili", ali barem snimaju novu muziku. Pixies objavljuju još jedan spot, ovog puta za "What Goes Boom". Sa izdanja 'EP-1' od samo četiri pesme ovo je već treći video klip. "What Goes Boom" izgleda kao da je sniman na istom mestu kao i The Phantom Menace iz Star Wars serijala. Iz nekog razloga bend je "žrtvovao" gitaristu Joey Santiago-a za potrebe ovog spota!


povezane vesti:
Pixies novi EP #vesti #video
Pixies još jedan #video #premijera  

You Me At Six povratak kući #video

Video dnevnik sa turneje se iz Amerike seli i Evropu i to u njihovu rodnu Englesku. Kako su protekla prva dva koncerta u Kardifu i Birmingemu možete videti u snimku dole. Bend je i dalje na turneji sa 30 Seconds To Mars. Novi album 'Cavalier Youth' pojaviće se 27. januara.

povezane vesti:
Detalji novog You Me At Six albuma #vesti  
Nova You Me At Six pesma #audio #premijera 
You Me At Six turneja po Americi #video 

Fall Out Boy ponovo kod Kimmel-a #video

Fall Out Boy su sada toliko popularni da je to prosto smešno. Ima ih svugde: na modnim revijama, dodelama nagrada, na tv emisijama. Ali sve to dešava sa razlogom. Odličan album 'Save Rock And Roll' sa koga su objavili pet singlova(do sada!), onda mini hard core album 'Pax AM Days' samo za fanove nekorcijalnog punk-a... Kao da ne postoje granice za ovaj pop punk bend!
Pre osam meseci su premijerno izveli novi singl "My Songs Know What You Did In The Dark", sada su se vratili da odsviraju aktuelni "Alone Together". Za manje od godinu dana dva puta kod Jimmy Kimmel-a, to ne može svako!


povezane vesti:
Fall Out Boy uživo kod Kimmela VIDEO 
Fall Out Boy - Reading Festival 2013 #video 
Fall Out Boy na modnoj reviji #video 

Lower Than Atlantis uživo #video

U saradnji sa Dr. Martins britanski rockeri Lower Than Atlantis su održali dva nastupa. Prvi koncert je snimljen u Notingemu dok su akustično svirali u jednoj od prodavnica sponzora.


povezane vesti:
Lower Than Atlantis postavili nov spot VIDEO 
Lower Than Atlantis vam žele Srećan božić(gde god da ste) 

Bring Me The Horizon najava za Vevo Go Shows #video

Bring Me The Horizon, britanski Rock Metal bend (kako su ih opisali) su snimili nastup za Vevo portal. Koncert je snimljen u njihovom rodnom Sheffield-u. Prostor gde su svirali je malo neuobičajen jer je u pitanju crkva: St Mary's Church.

povezane vesti:
Bring Me The Horizon/Crossfaith uživo #video 
Bring Me The Horizon - Go To Hell, For Heaven's Sake zvanični #video #premijera 
Bring Me The Horizon mini dokumentarac #video 

Tonight Alive - Vevo Lift #video

Australijski pop punk Tonight Alive su sve popularniji što dokazuje i njihovo angažovanje na portalima kao Vevo. Pored živog nastupa bend je snimio i intervjue u kojima pričaju o sebi i svojoj grupi, uticajima na njihovu muziku, stil oblačenja, a možete videti i scene pre i posle njihovih nastupa.


povezane vesti:
Tonight Alive nova pesma uživo #video 
Tonight Alive "Come Home" #video #premijera 
Preslušajte novi Tonight Alive #stream