7. 4. 2015.

The Dirty Youth novi spot "The One" #video #premijera

The Dirty Youth su bend koji svakim novim poduhvatom ide napred. Sada kao super alternative-electro-rock predstavljaju novi singl "The One". Ovo je i najava albuma 'Gold Dust' koji je u prodaji 11. maja.


Whitesnake "Lay Down Stay Down" #video #premijera

Sa 'The Purple Album' izdanja na kome Whitesnake sviraju Deep Purple pesme iz perioda kada je David Coverdale bio pevač, novi singl je "Lay Down Stay Down". Pesma je originalno obajvljena 1974. na albumu 'Burn' prvom iz MKIII postave.


Preslušajte Now And On Earth album "Blacked Out" #stream

Now And On Earth za razliku od drugih metalcore bendova dolaze iz Kanade i zapravo zvuče dosta dobro. Nekoliko do sada objavljenih pesama su bile više nego interesantne, kakav je ostatak albuma proverite sami u linku ispod.


Kako su Millencolin snimali album #video

Prvi deo priče sa snimanju novog Millencolin materijala. 'True Brew' je u prodaji od 28. aprila nedavno je objavljen prvi singl "Sense & Sensibility".


All Time Low uživo na vrhu Empire State Building-a #video

All Time Low su u cilju promocije novog albuma 'Future Hearts' priredili mali akustični koncert na vrhu Empire State Building-a u New York-u.


Tom DeLonge je (ponovo) punk-er "Circle-Jerk-Pit" #video #premijera

Ovo sigurno nije bila pesma za novi Blink 182, "Circle-Jerk-Pit" dođe više kao kopija Box Car Racer "My First Punk Song". Tom DeLonge vam predstavlja još jedan deo albuma 'To The Stars… Demos, Odds And Ends'.


Beartooth snimili spot za "In Between" #video #premijera

Oficijelni spot za aktuelni singl "In Between" za odlične Beartooth. Pesma se nalazi na njihovom debi albumu 'Disgusting' koji možete preslušati na mikerecenzije.


Konačno! Nova Don Broco pesma "What You Do to Me" #video #premijera

Posle dugo vremena Don Broco objavljuju novu pesmu. "What You Do to Me" je tek drugi singl sa 'Automatic', albuma koji će se pojaviti tek 7. avgusta. Prvi singl i veliki hit je "Money Power Fame".


Modestep objavili "Machines" sa 'London Road' #video #premijera

"Machines" je prvi singl sa novog albuma 'London Road' za britanske dub-step/rock-ere Modestep. Datum objavljivanja je 25. maj. U linkovima ispod preslušajte novi singl "Machines" kao i devetominutni trejler albuma 'London Road'.