7. 4. 2017.

Caliban drugačiji u "brOKen"

Na odobravanje nekih ali negodovanje većine je prihvaćen novi Caliban singl "brOKen". Nemački metalci prave zaokret u svojoj karijeri i snimaju pesmu koja je spora, melodična i sa čistim vokalima. Da li sve ovo previše podseća na Bring Me The Horizon? Naravno...


Deep Purple 'inFinite' recenzija

earMusic
2017

Deep Purple su se uvek igrali sa naslovima albuma, na prethodnom 'Now What?!' (recenzija) pitaju šta dalje da rade dok novi 'inFinite' ima dvojako značenje. Infinite bi značilo beskonačno (što omot albuma na neki način predstavlja) ali in finite bi mogao da označi i kraj a to bi imalo najviše smisla.

Muse nova pesma?

Matt Bellamy je na svom instagram profilu objavio novi video iz studija sa porukom da nova pesma uskoro stiže. Od početka ove godine Muse postavljaju slike iz studija ali bez nekih konkretnih informacija o čemu se radi. Nisu bez razloga najavljeni za ovogodišnji Reading i Lollapalooza Festivale, kao i američku turneju pre toga, sigurno se do leta pojavljuje i njihov novi album. Prethodni 'Drones' (recenzija) pojavio se 2015. godine.


Falling In Reverse 'Coming Home' album na preslušavanje

Totalna promena u zvuku Falling In Reverse na 'Coming Home' albumu. Ako nisi pročitaj recenziju ovde ili je možda bolje prvo da preslušaš album, odluči sam. Link za preslušavanje je ispod.


Dreamcar drugi singl "Born To Lie"

Projekat AFI / No Doubt članova, nazvan Dreamcar, objavio je svoj drugi singl. "Born To Lie" se nalazi na albumu koji će se pojaviti 12. maja. Preslušaj pesmu u linku ispod.