2. 11. 2015.

The Xcerts objavili "Live Like This" singl #video #premijera

"Live Like This" je najava novog EP-a za The Xcerts. Od pet pesama na izdanju dve su do sada neobjavljene, jedna je demo verzija pesme "Kids On Drugs". EP je u prodaji od 27. novembra.


Max Raptor novi spot "Damage Appreciation" #video #premijera

'Damage Appreciation' je i naziv novog EP-a koji će se pojaviti 13. novembra. Ovo je prvo Max Raptor izdanje za Hassle Records. Prethodni singl "Blue On Red" možete pronaći na mikerecenzije.


Bury Tomorrow "Earthbound" prvi singl istoimenog albuma #video #premijera

Engleski metalcore Bury Tomorrow se izgubio sa radara muzičkih medija. Razlog je bio rad na novom albumu. 'Earthbound' je njihovo četvrto izdanje i pevač Dani Winter-Bates kaže da će to biti pravi Bury Tomorrow zvuk. "Prethodna tri su bili deo neke trilogije na svoj način, 'Earthbound' je sve ono što smo mi hteli od naše muzike. Ovo je naša šansa da pokažemo ljudima šta sve umemo i na šta smo spremni." dodao je frontmen benda.
Disk će se pojaviti 29. januara 2016.

Enter Shikari uživo sa Sziget-a 2015. #video

Na ovogodišnjem Sziget Festival-u u Mađarskoj prestonici Enter Shikari su održali koncert u sklopu 'The Mindsweep' turneje. Njihov, kao i većina ostalih nastupa bilo je prenošeno uživo preko nekoliko youtube stream-a.
Pogledajte Enter Shikari koncert u linku ispod.