13.08.2013.

Korn gitarista solo projekat #video

Brian Head Welch osim što se vratio u Korn paralelno nastupa i sa svojim bendom Love and Death. Prvi album 'Between Here & Lost' izašao je početkom godine sa kog su upravo objavili peti singl "Meltdown". Ako uporedimo pesme ovog benda sa novom pesom Korn-a "Never Never" jedini zaključak je da Love and Death zvuče onako kako smo očekivali da će Korn zvučati.povezane vesti:
Korn - "Never Never" zvanični #stream
Detalji novog Korn albuma #vesti

TRC - We Bring War #video

Ako volite pravi hardcore (in your face-što bi rekli Englezi) onda svakako volite TRC. Sa novog, trećeg albuma 'Nation' koji izlazi krajem septembra prvi singl je "We Bring War".

Slušati što glasnije!!!povezane vesti:
TRC novi album #video

Basement Jaxx - Mermaid Of Salinas #audio #video

Druga nova stvar sa novog EP-a za Basement Jaxx je "Mermaid Of Salinas". 30. septembra će se maxi singl pojaviti u prodaji a pored nove pesme i naslovne "What A Difference Your Love Makes" naći će se i 3 remix verzije.


Kako Basement Jaxx zvuče uživo...

povezane vesti:
Basement Jaxx su se vratili #audio
Basement Jaxx "What a Difference Your Love Makes" #video

Placebo - Too Many Friends/Loud Like Love #video

Spot za prvi singl "Too Many Friends" nas vraća u vreme kada su Placebo bili izuzetno popularni i izdavačka kuća je bila spremna da uloži dosta novca u promociju njihovog materijala. Odličan i originalan spot će možda skrenuti pažnju na ovaj alternativni rock bend ali šta da očekujemo od njihovog sedmog albuma 'Loud Like Love'? Naslovna numera, možda i singl br. 2, je takođe objavljena pre par dana u formi lyric videa.
povezane vesti:
Placebo - povratak #video

Nine Inch Nails - Copy Of A #audio

Druga objavljena pesma sa povratničkog 'Hesitation Marks' albuma, sasvim očekivano je "Copy Of A". Numera otvara novo izdanje i NIN je izvode kao prvo na turneji trenutno. Već nekoliko novih pesama smo čuli od Trent Reznora i jedini zaključak je da se vratio počecima i 'Pretty Hate Machine' zvuku ali na moderan način

.

povezane vesti:
Lollapalooza 2013 - Nine Inch Nails, QOTSA, The Killers...
Nine Inch Nails "Disappointed" uživo #video
Nine Inch Nails povratak na scenu #video