10. 11. 2014.

Preslušajte novi Foo Fighters album 'Sonic Highways' #stream

Od danas je u prodaji a možete ga preslušati i na mikerecenzije. Osmi album u karijeri Foo Fighters sadrži osam pesama snimljenih u osam različitih studija u Americi.


Babymetal novo DVD izdanje 'Live At Budokan' #video

Babymetal su danas najavili još jedno DVD/Blu-Ray izdanje. U pitanju su, sada već, čuveni nastupi u rasprodatom Budokan-u. 1. i 2. marta ove godine Babymetal su održali dva koncerta u Budokan areni u Tokiju. Ti koncerti su značili prekretnicu u njihovoj karijeri jer su u potpunosti sa živim bendom a ne uz matricu kako su ranije nastupale.
Dva koncerta nose naziv Red Night i Black Night. Pogledajte najavni trejler.
U prodaji od 7. januara.


Heaven's Basement novi spot "The Long Goodbye" #video #premijera

Heaven's Basement su snimili još jedan spot sa odličnog prvenca 'Filthy Empire'. Promocija ovog albuma traje već skoro dve godine što ne čudi jer je u pitanju jedno od najkvalitetnijih izdanja rock muzike danas.

Novi singl "The Long Goodbye" najbolje predstavlja koliko su Heaven's Basement ozbiljni u svojoj muzici.


Sleeping With Sirens nova pesma "Kick Me" #video #premijera

Bez nekog posebnog objašnjenja Sleeping With Sirens su postavili spot za novu pesmu "Kick Me". Video je urađen u saradnji sa produkcijskom kućom Sitcom Soldiers ovog leta u Londonu.


Preslušajte This Legend debi album #stream

This Legend su se udružili sa Red Bull Music i na njihovom sajtu možete preslušati debi album benda 'It's In The Streets'. Takođe možete pročitati i intervju sa Ben Harper-om i Longineu Parsons III koji su idejni tvorci projekta. Za one sa kratkim pamćenjem njih dvojica su jedni od osnivača i dugogodišnjih članova mnogo poznatijih pop-punk-era Yellowcard.