31. 3. 2015.

All Time Low - Future Hearts #recenzija

Hopeless Records
2015


Iskreno kada se pojavio prvi singl „Something's Gotta Give“ pomislio sam da će ’Future Hearts’ biti izuzetno slab album. Posle izuzetnog ’Don’t Panic’ koji je dva puta objavljen, kao regularno i deluxe izdanje i oba puta prodat u milione primeraka činilo se da su All Time Low tada doživeli svoj vrhunac. Snimili su jedan od najboljih pop-punk albuma svih vremena! Šta više očekivati od njih?
’Future Hearts’ možda na momente više ide u pop vode ali ovo je ipak jedno odlično ostvarenje u potpunosti prilagođeno publici danas. Moderan album koji nije izneverio pop-punk etiku koju All Time Low predstavljaju ali i ponudio nešto komercijalnije (buduće) hitove u njihovoj karijeri.

Preslušajte novi All Time Low album 'Future Hearts' #stream

Dugo očekivani, šesti studijski album pop-punk-era All Time Low je pred vama. Zvanično će se naći u prodaji 3. aprila a već danas ga preslušajte na mikerecenzije.
Sa 'Future Hearts' objavljena su dva najavna singla "Something's Gotta Give" i "Kids In The Dark". Gosti na albumu su Mark Hoppus (Blink 182) na baladi "Tidal Waves" i Joel Madden (Good Charlotte) na "Bail Me Out".


August Burns Red novi album, uskoro #video

Sedmi album američkog metalcore benda August Burns Red biće objavljen 30. juna ove godine. I to su sve informacije koje za sada imamo. Najavni trejler u trajanju od 15 sekundi takođe ne otkriva previše.