19. 4. 2017.

Dreamcar uživo kod Kimmel-a

No Doubt članovi sa AFI pevačem, ili jednostavnije Dreamcar, počeli su promociju svog debi albuma koji je u prodaji od 12. maja. Turneja je u toku a nastupili su po prvi put i na televiziji, snimak sa Jimmy Kimmel Live pogledaj ispod.


State Champs akustična verzija "Secrets"

Pre nekoliko nedelja State Champs su objavili novu pesmu koja će se naći na reizdanju albuma 'Around The World And Back' (recenzija). Do sada neobjavljene "Slow Burn" i "Hurry Up and Wait" su napisane uz pomoć Alex Gaskarth-a iz All Time Low. Ostali bonusi su dve uživo i dve akustične. Kako zvuči "Secrets" u novom aranžmanu preslušaj u linku ispod.


Paramore premijera spota "Hard Times"

Konačno nova Paramore muzika. "Hard Times" je prvi singl albuma 'After Laughter'. Peto studijsko izdanje benda pojaviće se 12. maja za Fueled By Ramen. Detalji albuma kao i novi spot u linku ispod.


Šta Mayday Parade rade na turneji?

Na novim izveštajima sa Mayday Parade turneje nećete videti mnogo snimaka sa koncerata. Možete da saznate kako provode slobodno vreme, kakvu kafu piju i šta vole da jedu. A ima i nekoliko psa, zar je išta više potrebno reći? Pogledaj snimke u linku ispod.