13. 11. 2014.

Fearless Vampire Killers "Maeby" akustično #video

Jedan od najpopularnijih bendova u ovom trenutku, Fearless Vampire Killers tačnije Kier Kemp u akustičnoj verziji aktuelnog hit singla "Maeby".


Suicide Silence novi spot "Inherit The Crown" #video #premijera

Drugi singl sa 'You Can't Stop Me' albuma za Suicide Silence. Spot je napravljen sa snimcima nastalim na ovogodišnjoj turneji sa koje možete pogledati novi izveštaj.


Justin Mauriello novi singl "Forgotten" #audio #premijera

Justin Mauriello se vraća posle duže pauze novi EP izdanjem koje će, po njegovim rečima, zvučati drugačije od svega što je radio. Nekima poznat kao prvi pevač Zebrahead, nekima kao frontmen Darling Thieves (I Hate Kate), Mauriello je jedan od onih koji nije imao sreće u muzičkom biznisu. Pevač fantastičnih mogućnosti, autor predivnih melodija ali sve to ponekad nije dovoljno ako nemate onog koji će da vas gurne u prvi plan i na vama da zaradi milione.

Preslušajte emotivnu "Forgotten", prvu sa novog izdanja 'How's Life In California?' koji će se uskoro pojaviti.


XTRMST "Conformist" (Davey Havok i Jade Puget iz AFI) #video #premijera

Ovo je prvi spot za straight edge hardcore projekat AFI članova Davey Havok-a i Jade Puget-a nazvan XTRMST. Debi album će biti u prodaji od 17. novembra. Prvi EP sa četiri pesme se pojavio aprila i možete ga pronaći na mikerecenzije.

Produkciju materijala je radio Puget u svom kućnom studiju a zanimljivo je da izdavačka kuća Dim Mak Records koja će objaviti disk je u vlasništvu popularnog DJ-a Steve Aoki-a.


Impericon Festival 2014 - Dokumentarac #video

Izveštaj sa ovogodišnjeg Impericon festivala u Nemačkoj. Gglavne zvezde su bili Asking Alexandria, nastupili su i Stick To Your Guns, Deeznuts, Betraying The Martyrs, Northlane, Bury Tomorrow...