19. 5. 2014.

Andy Biersack solo projekat #video #premijera

Andy Biersack pevač Black Veil Brides predstavlja svoj solo projekat Andy Black. Prva numera, koja je danas doživela premijeru je "They Don't Need To Understand".
Malo drugačiji pravac od onog u kome se kreće njegov bend. Komercijalniji pristup kompopnovanja sa opuštenijim vokalom i mirnijim melodijama. Jedini je problem što ova pesma dosta podseća na 30 Seconds To Mars materijal.

Pogledajte Andy Black "They Don't Need To Understand" spot:

American Hi-Fi nova pesma "uživo" #video

"Allison"je prvi singl sa novog albuma za American Hi-Fi. Novi spot je nastao na koncertu u londonskom 100 Club prilikom promocije izdanja. 'Blood and Lemonade' je naziv petog albuma za američki pop-punk bend i biće objavljen sredinom septembra za Rude Records.
Pogledajte novi spot za "Allison"

The Downtown Fiction - "Cool Kids" Lyric #video

Nova pesma sa 'Losers & Kings' albuma za pop-punk The Downtown Fiction. Nedavno je objavljen spot za prvi singl "Kiss My Friends". Disk će se pojaviti 17. juna za Fearless Records.


Pogledajte "Cool Kids" lyric video

Fall Out Boy deset godina kasnije #stream

'My Heart Will Always Be The B-Side To My Tongue' je treći EP za Fall Out Boy objavljen 18. maja 2004. Deset godina kasnije izdavačka kuća je postavila izdanje u celini na svojim stranicama.

21. maja FOB završavaju svoju seriju spotova sa novog albuma 'Save Rock and Roll' nazvanu Young Blood Chronicles. Svi do sada snimljeni spotovi zajedno sa dva nova će biti emitovani te večeri na TV kanalu Palladia.


Preslušajte 'My Heart Will Always Be The B-Side To My Tongue'

Mongol Horde konačno album #video #premijera

Ovo će sigurno biti najbolji hardcore album ove godine. Debi za Mongol Horde projekat u kome ponovo sarađuju Frank TurnerBen Dawson-a, na gitari je Matt Nasir.
Frank Turner poznat po indie pop hitovima ovog puta je oslobodio svoju mračnu stranu, ako pratite njegov solo rad Mongol Horde će vas iznenaditi, možda i zaprepastiti. Album će se pojaviti 26. maja za Xtra Mile Recordings.

Naslovi pesama:
1.London.
2.From the Van Pelt song "We Are The Heathens".
3.No.
4.Kill the fucker, slowly, with a blunt knife.
5.Yes. Tour dates in June coming soon, plus Reading and Leeds.
6.Lots of stuff - Refused, Napalm Death, Converge, Hot Snakes, Kenny G, your mum.
7.Yes.
8.Why in the living fuck would we?
9.Probably.
10.Hello to all our fans in Mongolia. And your mum.

Pogledajte prvi video spot koji je nastao još 1994.

Flo - nekoliko pesama uživo #video

Nikada nije kasno za dobru muziku...
Nekoliko koncertnih snimaka se pojavilo proteklih meseci na stranicama izdavača italijanske pevačice Flo. Njen izuzetan album 'D'amore e di altre cose irreversibili' je mikerecenzije imao ekskluzivu da jedini na ovim prostorima recenzira (pročitajte recenziju).

Tri snimka nastala na promociji albuma, naslovna "D 'amore e di altre cose irreversibili" (možda i najbolja na disku), "Santa lluvia" i "Ringe Ringe Raja".

Corrosion of Conformity nova pesma “The Nectar” #audio #premijera

Svoj deveti album, jednostavno nazvan 'IXCorrosion of Conformity će objaviti 24. juna. Prvi singl je "The Nectar" koji možete da preslušate u linku dole.
Počeli su kao hardcore/crossover trash bend još 1982. Do 2006. objavljuju albume koji možda ne postižu neki komercijalni uspeh ali stiču kultni status među fanovima metal pravca. Posle pauze od četiri godine na scenu se vraćaju 2010. a dve godine kasnije objavljuju album koji nosi ime benda.
Danas Corrosion of Conformity zvuk se bazira na sludge metal-u.