16. 11. 2016.

DevilDriver novi spot "Trust No One" #video #premijera

DevilDriver su objavili još jedan promo sa 'Trust No One' albuma (pročitaj recenziju) i to za naslovnu numeru. Snimci nastali na Ozzfestu-u su iskorišćeni za novi spot.


Jimmy Eat World zvanični spot za "Sure and Certain" #video #premijera

Jimmy Eat World su, ne tako davno, objavili nov album 'Integrity Blues' (pročitaj recenziju). "Sure and Certain" je bio jedan od singlova kojim su najavili izdanje, sada se pojavio i zvanični spot za pesmu. Više u linku ispod.


Motionless In White vas trebaju #vesti

Motionless In White su otvorili konkurs na kojem fanovi mogu da ponude idejno rešenje za omot novog albuma 'Graveyard Shift'. Više u linku ispod.


Descendents "On Paper" #video #premijera

Descendents novi spot "On Paper" sa albuma 'Hypercaffium Spazzinate' (pročitaj recenziju). Kompletno izdanje može da se presluša na mikerecenzije.


The Menzingers "Bad Catholics" spot #video #premijera

The Menzingers su objavili zvanični spot za aktuelni singl "Bad Catholics". Novi album 'After The Party' pojavljuje se 3. februara.


Senses Fail "Lost and Found" akustično #video #premijera

Senses Fail su objavili novu verziju pesme "Lost and Found". Akustični EP "In Your Absence" će se pojaviti 3. marta 2017.


Inklings nova najava #vesti

Ne deli nas još puno od premijere prva pesme novog projekta InklingsKier Kemp nekadašnji Fearless Vampire Killers pevač i Michael Lane će 25. novembra predstaviti prvi singl svog benda.