29. 11. 2013.

We Came As Romans snimci sa turneje #video

Drugi video nazvan 'Taking Over Europe' za amerikance We Came As Romans. (pogledajte prvi ovde). Pored datuma na Vans Warped bend je bio i deo Vans Of The Wall turneje. U jednom od intervjua su rekli kako im se čini da još uvek moraju da se predstavljaju publici u Evropi. 'Tracing Back Roots' njihov treći album, svakako će promeniti stutus nedovoljno poznatog benda ne samo u Evropi već i u ostatku sveta. Pretendent za jedan od albuma godine, izdanje je kombinacija teških rifova, brzih ritmova i veoma pevljivih refrena. Recenziju albuma potražite ispod video klipa.

povezane vesti:
Vans Warped Tour UK 2013 #video  
We Came As Romans - Fade Away #video 
We Came as Romans - Tracing Back Roots #recenzija 

Bullet For My Valentine "Raising Hell" #video #premijera

Spot za novi singl "Raising Hell" režirao je James Sharrock. Pesmu su BFMV snimili nedavno kada su završili turneju u Americi. Produkciju su radili Matt Tuck i ostatak benda. "Raising Hell" je svakako povratak na početak karijere kada su još uvek svirali metal. Bend je najavio da uskoro ponovo ulaze u studio zbog snimanja novog albuma. Ovog puta će sarađivati sa producentom Terry Date-om (Pantera, Deftones).


povezane vesti:
#RaisingHell - Bullet For My Valentine novi singl #audio #premijera 
Bullet For My Valentine nova pesma #vesti #video #RaisingHell  
Bullet For My Valentine - Breaking Point VIDEO  

Tonight Alive akustično #video

Fearless Records su postavili snimak u kome Whakaio Taahi i Jenna McDougall izvode "Don't Wish". Pesma dolazi sa albuma 'The Other Side' objavljen početkom septembra. Do sada je izdato četiri singla i bend je konstantno na turneji već mesecima. Sve popularniji Tonight Alive polako ali sigurno postaju važno ime u rock muzici danas.

povezane vesti:
Tonight Alive - Vevo Lift #video 
Tonight Alive nova pesma uživo #video 
Tonight Alive "Come Home" #video #premijera