3. 9. 2013.

Frightened Rabbit novo izdanje #audio

Škotski indie rock Frightened Rabbit objavljuje 'Late March, Death March' EP za američko tržište. Drugačije od evropskog izdanja sadržaće tri nove pesme. Bend je doživeo veliki uspeh tokom 2013. singlom "Backyard Skulls" koji se našao na 'Pedestrian Verse' albumu objavljenog februara.


Dream Theater novi singl/album #video

Prog metal Dream Theater će 24. septembra objaviti album koji nosi ime benda. Prvi singl je "The Enemy Inside". Producent je gitarista John Petrucci koji je već godinama i u toj ulozi. Izdavač je Roadrunner.


All Time Low spot sa Pierce The Veil #video

Pop punk All Time Low će 30. septembra objaviti reizdanje svog albuma 'Don't Panic' iz 2012. Originalno nazvan 'Don't Panic: It's Longer Now!' album sadrži 20 pesama. Osam novih nisu smeštene na kraju kao bonus nego je kompletan album dobio novi redosled pesama, svih dvanaest sa originalnog izdanja su uvrštena i u ovo. Prvi singl je za "A Love Like War" u kojoj gostuje Vic Fuentes pevač Pierce The Veil

Veliki hit sa 'Don't Panic' albuma je "Backseat Serenade".

Izdavač je Hopelles Records.



povezane vesti: 
All Time Low "Dear Maria, Count Me In" uživo #video
All Time Low - "Backseat Serenade" uživo #video
Pierce The Veil akustično #video

Moby "Perfect Life" #video #premijera

Richard Melville Hall svima poznatiji kao Moby 1. oktobra objavljuje svoj jedanaesti studijski album 'Innocents'. Od dvanaest novih pesama čak na sedam su gostovali izvođači različitih žanrova. Najpoznatija imena su Mark Lanegan (Screaming Trees, ex-Queens Of The Stone Age) i Wayne Coyne (The Flaming Lips). Do sada su objavljena dva singla: "A Case for Shame" sa bendom Cold Specks kao najavni i novi
"The Perfect Life" sa Wayne Coyne-om.
Rolling Stone je u toku dana postavio i spot za novi singl koji dosta podseća na Monty Python radove jer Moby i Coyne se šetaju gradom obučeni u marijači odela a prate ih kralj, S&M gimp rhythmic gymnast i duhovi na rolerima...
Pesma je izuzetna i vraća u najbolje vreme Moby-jeve karijere.



Prvi singl:

We Butter The Bread With Butter - Meine Brille #video

Prvi spot sa novog albuma 'Goldkinder' je premijerno postavljen na stranici rocksound interent magazina.
Ako niste upoznati sa Nemcima We Butter The Bread With Butter oni su odličan melodični deathcore sastav sa dosta elektronike u svojoj muzici.

Njihov treći album možete preslušati na mikerecenzije


HIM novi spot #video

Finski "love" metal bend HIM su snimili još jedan spot sa "Tears On Tape" albuma. "Into The Night" je izdata kao prvi singl sa albuma ali se pojavila kao treći spot posle "Tears on Tape" i "All Lips Go Blue".

Iz razloga samo njima poznatog HIM su svoj novi spot ograničili na određenje zemlje tako da ovaj deo Evrope ne može da gleda sa njihovog youtube kanala. Link za spot preuzet sa privatnog youtube kanala.


povezane vesti
HIM otkazali turneju/nov spot VIDEO
HIM sviraju novu pesmu VIDEO

Pixies novi EP #vesti #video

Odlazak Kim Deal iz Pixies se do sada pokazao kao nešto najbolje za bend!
Posle "Bagboy" pesme koju su objavili bez ikakve najave, Pixies su danas, takođe bez najave, pustili u prodaju nov EP sa četiri nove pesme.
"Andro Queen", "Another Toe In The Ocean", "Indie Cindy", "What Goes Boom" se mogu nabaviti u različitim formatima a u ograničenom tiražu je u prodaji i majca prvog singla.
'EP-1' je naziv izdanja što najverovatnije znači da će biti još nove muzike.
Produkciju je radio Gil Norton sa kojim su Pixies radili na tri od četiri svoja albuma. Bend takođe kreće i na turneju a na bas gitari je Kim Shattuck.


povezane vesti:
Pixies još jedan spot za #Bagboy #video
Pixies ponovo rade #vesti
The Pixies obajvili novu pesmu #vesti #video #download

Sonic Boom Six - High Cost Of Living #video #premijera

Odlična pesma, odličan spot, jaka poruka u tekstu, to su Sonic Boom Six. 'High Cost Of Living' je četvrti singl sa fenomenalnog albuma koji je jednostavno nazvan Sonic Boom Six.



povezane vesti:
SB6 najavili novi singl #vesti #video
Sonic Boom Six novi "spot" #video
Sonic Boom Six - Karma Is A Bitch VIDEO