3. 6. 2017.

The One Hundred 'Chaos & Bliss' recenzija

Spinefarm Records
2017

Nema ništa značajnije nego kada bend svojim debi albumom postavi nove standarde. The One Hundred originalnom mešavinom metal-a, rap-a i još nečega uspevaju u jednom, a to je da vas ne ostave ravnodušnim. Bes i energija koja izbija iz njihovih pesama je nemerljiva. 'Chaos & Bliss' će biti soundtrack za sve one koji od života previše očekuju.

All Time Low novi album 'Last Young Renegade' na preslušavanje

All Time Low su za svoj sedmi album 'Last Young Renegade' odlučili da pokušaju nešto drugačije. Rezultat je dovoljno dobar za uspeh, recenziju pročitaj ovde. Izdanje preslušaj u linku ispod, svoje impresije ostavi u komentarima.

CKY nova pesma "Replaceable"

Drugi singl za reformirani CKY, kojim najavljuju novi album 'The Phoenix'. Disk je u prodaji od 16. juna. Preslušaj novu pesmu "Replaceable" u linku ispod.

The Summer Set prestali sa radom?

Dovoljan je jedan twit da pokrene glasine... The Summer Set su februara objavili odličan spot za singl "Jean Jacket" i posle toga ni reči od njih. Basista Stephen Gomez je na twitter-u na pitanje jednog fana odgovorio da trenutno nemaju nikakvih planova ali je onda to i obrisao. To ništa ne mora da znači, možda su samo na zasluženoj pauzi ali...