23. 1. 2017.

Maximo Park novi spot "Risk to Exist" #video #premijera

Maximo Park su objavili spot za naslovnu numeru novog albuma 'Risk to Exist'. Izdanje je najavljeno za 21. april.


Palisades novi spot za "Fall" #video #premijera

Palisades su nedavno objavili novi (istoimeni) album koji može da se presluša na mikerecenzije. Prvi singl "Fall" je dobio novi, tzv. koncertni spot.


The Dead Rabbitts (Escape The Fate) povratak sa "Dead Again" #video #premijera

Projekat The Dead Rabbitts u kom sviraju Craig Mabbitt i TJ Bell iz Escape The Fate se vraća na scenu. Tokom 2014. oni su objavili debi album 'Shapeshifter' ali protekle dve godine nisu bili aktivni zbog drugih obaveza. Prvi singl "Dead Again" najavljuje novi studijsko izdanje 'This Emptiness' koji će se pojaviti 14. februara za Tragic Hero.


While She Sleeps treći singl "You Are We" #video #premijera

While She Sleeps su konačno objavili "You Are We", treći singl istoimenog albuma. Izdanje koje bend objavljuje nezaivsno, bez izdavača, pojaviće se 21. aprila. Više u linkovima ispod.


Alexisonfire "Young Cardinals" uživo na Unify 2017 #video

Alexisonfire su kao glavne zvezde na Unify 2017 Festivalu započeli australijsku turneju. Svi se slažu u konstataciji da je njihov nastup obeležio ovaj događaj. Koncert su otvorili pesmom "Young Cardinals". Više u linku ispod.


Chelsea Grin neobjavljena pesma "American Dream" #video #premijera

Chelsea Grin objavljuju deluxe izdanje albuma 'Self Inflicted'. Jedna od pesama koje se nisu našle na originalnom albumu je "American Dream". Disk je u prodaji od 27. januara za Rise.