4. 12. 2013.

Nekoliko najava od We Are The In Crowd #vesti #audio

Novi album 'Weird Kids' najavljen je za 18. januar, izdavač je Hopeless Records. Novi singl i spot pojaviće se 10. decembra za pesmu "The Best Thing (That Never Happened)". Prva objavljena je "Attention".
Novo izdanje sadrži deset pesama:
1. Long Live The Kids
2. The Best Thing (That Never Happened)
3. Manners
4. Come Back Home
5. Attention
6. Dreaming Out Loud
7. Remember (To Forget You)
8. Don’t Worry
9. Windows In Heaven
10. Reflections

Produkciju je radio John Feldmann (Blitz Kids, Black Veil Brides, We Came As Romans, Papa Roach...)



povezane vesti: 
We Are The In Crowd "Attention" lyric #video 
We Are The In Crowd novi singl Attention #audio 

John Mayer + Katy Perry najava singla #audio #vesti

Zajedno u privatnom i u javnom životu, John Mayer je snimio duet sa svojom devojkom Katy Perry. Balada "Who You Love" se nalazi na albumu 'Paradise Valley'. Šesti album pevača/gitariste nije doneo ništa novo već standardni country materijal kakav neguje zadnjih godina. Katy Perry je sredinom oktobra objavila četvrti album 'Prism'.
Singl i spot za pesmu će se pojaviti u narednim danima.


povezane vesti:
John Mayer - Paradise Valley #recenzija
John Mayer - "Paper Doll" #video

To Be Frank besplatni #download #audio

Elektro izvođač To Be Frank je na svojoj soundcloud stranici postavio pesmu "Big Frank" za besplatno preuzimanje. Posvećena njegovom muzičkom heroju iz detinjstva, izvesnom Frank Prendergast-u ili kako ga je on zvao Big Frank.

povezane vesti:
Probajte nešto novo - To Be Frank #video  

Prva najava za Reading/Leeds 2014 #vesti


Blink-182 su prvi nosioci najavljeni za prestižni Reading i Leeds sledeće godine. Pored njih nastupaju i neizbežni Jake Bugg kao i Disclosure, Metronomy, Of Mice & Men, Wilkinson i I Am Legion.
U narednim danima će sigurno biti najavljeni još neki izvođači da bi se pogurala prodaja pred potrošačku groznicu oko božićnih i novogodišnjih praznika.
 
Počela je i pretprodaja karata po sniženoj ceni. 
povezane vesti:
Fall Out Boy - Reading Festival 2013 #video
Reading & Leeds Festival treći dan #video
Reading & Leeds Festival drugi dan #video
Reading & Leeds Festival prvi dan #video

You Me At Six - Fresh Start Fever #video #premijera

Veliki minus za You Me At Six, trinaest sati posle premijere nove pesme na BBC radiju im je trebalo da postave spot novog singla. Naime, premijera "Fresh Start Fever" je bila najavljena za emisiju Zane Lowe-a (koji inače pušta Eminem-a i Kanye West-a!), na sajtu benda i ostalim socijalnim mrežama postavljen je i spot za novu pesmu ali nije mogao da se pogleda, you tube je konstantno izbacivao poruku o grešci u sistemu. Na Vevo platformi koja je nedostupna svima osim Amerikancima je spot uredno upload-ovan i mogao je da se gleda.
Zvanično objašnjenje šta se desilo ne postoji ali ne sumnjam da su i ovoga puta Vevo i Američki fanovi imali prednost jer bend pokušava da se probije na to tržište. Još jednom je Vevo pokazao da je to platforma koja ne zaslužuje poštovanje ni publike ni muzičara!

povezane vesti:
You Me At Six najavili novi singl #vesti 
You Me At Six povratak kući #video 
Detalji novog You Me At Six albuma #vesti 

Simple Plan su se vratili... #video #premijera

...baš i nisu morali!
Alternativni rock bend iz Kanade, Simple Plan su rešili da se vrate na muzičku scenu. 29. novembra se u prodaji našao EP 'Get Your Heart On - The Second Coming!', prvi singl je "The Rest Of Us". 
Oni nikada nisu važili za ozbiljan muzički projekat, njihov stil je bio praćenje aktuelnih trendova, što je i slučaj sa novom pesmom, besramni pokušaj alt. rock-a u stilu You Me At Six.

Crossfaith - "Countdown To Hell" #video #premijera

Japanski Crossfaith su pripremili mali poklon za božićne i novogodišnje praznike! Spot za pesmu "Countdown To Hell" je izmontiran sa snimcima nastalim na svetskoj turneji albuma 'Apocalyze'.

povezane vesti:
Download Festival 2014 nova imena #vesti #DL2014 
Vans Warped Tour UK 2013 #video  
Crossfaith Warped Tour UK #video 

Hellfest najbolji festival 2014? #vesti

Iron Maiden, Aerosmith, Black Sabbath, Deep Purple, Soundgarden, Slayer, Megadeth, Avenged Sevenfold, Soulfly, Trivium... To je samo mali deo spiska izvođača za francuski Hellfest. Datum dešavanja je 20., 21. i 22. jun, mesto okolina Clisson-a. Prošle godine su Kiss bili glavne zvezde uz Korn, Twisted Sister, Stone Sour i druge.
Spisak do sada najavljenih izvođača možete pogledati dole ili na hellfest.fr

povezane vesti:
Kiss, Korn, Stone Sour na francuskom Hellfestu 2013.
Održan francuski #Hellfest : Volbeat, Papa Roach, Bad Religion... #video