13. 3. 2014.

Kako su Panic! At The Disco snimali "Nicotine" spot #video

Novi singl za Panic! At The Disco sa albuma 'Too Weird To Live, Too Rare To Die!' se pojavio krajem prošlog meseca. Kako je proteklo snimanje spota za isti pogledajte u video klipu dole.




povezane vesti:
Panic! At The Disco: Nicotine #video #premijera
Panic! At the Disco akustično #video
Novi spot Panic! At The Disco #video

Eyehategod - Agitation! Propaganda! #video #premijera

Posle četrnast godina novi album za američki sludge metal Eyehategod. Tokom više od decenije odsustva mnogo loših stvari se desilo ovom bendu ali su ipak stali na noge i snimili novi album od sopstvenih para. Novo izdanje nosi naziv benda i objaviće ga Century Media 27. maja.


Blur pevač solo album #video

Damon Albarn poznatiji kao vokal brit pop legendi Blur i kreator projekta Gorillaz, uskoro objavljuje svoj prvi solo album. 'Everyday Robots' će se naći u prodaji od 28. aprila a do sada su se pojavila četiri singla. Gosti na albumu su Brian Eno, Natasha Khan (aka. Bat for Lashes).

Na ovogodišnjem SXSW festivalu u Austin-u Albarn je nastupio sa svojim novim bendom i prezentovao je svoje nove pesme. U emisiji Jimmy Kimmel Live je prikazan deo njegovog nastupa.





povezane vesti:
Gorillaz neobjavljena pesma #vesti #audio
Coachella 2013: The Stone Roses, Blur, RHCP... VIDEO
Blur na Szigetu 2013

Buckcherry - Dreamin' Of You #video #premijera

Novi spot za američke rockere Buckcherry sa njihovog albuma 'Confessions' objavljenog pre nešto više od godinu dana. Ovo je peti singl sa izdanja, najviše uspeha postigao je prvi "Gluttony".




povezane vesti:
Download 2014 još dosta dobrih imena... #vesti #DL2014
Buckcherry - Nothing Left But Tears zvanični #video
Buckcherry - Confessions