22.10.2013.

Biffy Clyro - Sounds Like Balloons #video #premijera

Još jedan singl sa više nego uspešnog 'Opposites' albuma za Biffy Clyro. Turneja na kojoj su bili glavne zvezde nekih od najznačajnijih festivala Evrope je ukratko predstavljena u novom spotu "Sounds Like Balloons" ali iz ugla fanova. Bend je nedavno tražio od svojih obožavaoca da pošalju svoje snimke sa koncerata i neki od njih su završili u novom spotu.povezane vesti:
Reading & Leeds Festival treći dan #video 
Biffy Clyro - Victory Over The Sun #video 
Nova Biffy Clyro pesma #audio 

Paul McCartney i Johnny Depp - najava drugog singla #video

Trejler od 60 sekundi za spot "Queenie Eye" snimljen je u čuvenom Abbey Road studiju. Glavna uloga je poverena Johnny Depp-u.
Glumac je već sarađivao sa McCartney-em prošle godine u spot "My Valentine" zajedno sa koleginicom Natalie Portman.


povezane vesti:
Paul McCartney na Times Square-u #video 
Paul McCartney - New #recenzija 
Paul McCartney nove pesme uživo #video 

Kako zvuči Bad Religion božićni album #audio

"O Come, O Come Emmanuel" je prva koju možemo čuti sa božićnog albuma za pankere Bad Religion. 'Christmas Songs' sadrži osam novih verzija poznatih božićnih himni i alternativni remix "American Jesus" koji je uradio Andy Wallace. Album izlazi 29. oktobra i 20 procenata od zarade će ići u fondaciju SNAP (Survivors Network of those Abused by Priests) - za pomoć organizaciji koja se bavi žrtvama koje su zlostavljali sveštenici.povezane vesti:
Bad Religion božićni album #vesti 
Bad Religion - "True North" VIDEO 
Bad Religion uživo promocija albuma VIDEO 

All That Remains "What If I Was Nothing" #video #premijera

Američki metal bend All That Remains objavio je još jedan spot sa 'A War You Cannot Win' albuma iz 2012. Izdanje je producirao Adam Dutkiewicz, gitarista Killswitch Engage.
"What If I Was Nothing" je treći singl, prva dva su: "Stand Up", "Asking Too Much".

Deep Purple reizdanje Now What?! #video

Po mnogima najbolji Deep Purple album u poslednjih trideset godina, 'Now What?!' uskoro dobija i reizdanje sa gomilom bonus materijala. Pored dodatnog diska sa uživo snimcima sa turneje kao bonus naći će se i neobjavljene i drugačije verzije pesama. Prvi deo onoga šta nas očekuje 8. novembra kada se pojavljuje 'Now What?! Gold Edition' je instrumentalna verzija prvog singla "Hell To Pay".
25. oktobar je zvanični datum kada će se pojaviti još jedan singl sa aktuelnog albuma, "Above And Beyond" koja je posvećena Jon Lord-u.povezane vesti:
Deep Purple najava singla #vesti  
Deep Purple potvrdili nastup na koncertu za Jon Lord-a #vesti 
Deep Purple DVD promo #video 

Me (the band) - Sleepwalker #video

Novi spot za australijance ME sa njihovog debi albuma 'Even The Odd Ones Out'. "Sleepwalker" je treći singl sa izdanja. Zanimljiv, umetnički video kreirao je Chris Noltekuhlmann Photography.povezane vesti:
Me (the band) imaju novi spot VIDEO