4. 7. 2014.

Avenged Sevenfold premijera spota "This Means War" #video

Treći po redu spot za Avenged Sevenfold sa aktuelnog 'Hail To The King' albuma snimljen je na ovogodišnjoj turneji po zemljama Južne Amerike. Pesma "This Means War" je veliki hit benda ali svi se slažu da su pokrali "Sad But True" od Metallica-e.
Pogledajte novi Avenged Sevenfold spot:

Faith No More dve nove pesme #video

Večeras na festivalu u londonskom Hyde Park-u su Faith No More odsvirali dve nove pesme. Bend je nedavno napravio profile na socijalnim mrežama sa porukom "Vreme je da budemo kreativni". Pored još nekoliko datuma na nekim festivalima nema drugih vesti vezane za Faith No More. Članovi su godinama nazad negirali da će ikada snimati novu muziku ali tokom poslednje turneje mogli smo da čujemo jednu novu (ili neobjavljenu a staru) pesmu koju se nezvanično zove "Matador".
Još uvek nije poznato da li Faith No More ulaze u studio.


Pogledajte amaterske snimke sa koncerta:

Cursed Sails novi spot "Dead Daze" #video #premijera

Ranije ove godine Ben i Cory Ferris (nekada svirali u Issues i Woe, Is Me) sa Omar Magana-om i Brent Guistwite-om oformili su Cursed Sails. Za kratko vreme su ušli u studio i snimili svoj prvi materijal.
Album 'Rotten Society' objavili su za Rise Records kuću krajem maja, izdanje možete preslušati na mikerecenzije u linku dole.


Novi spot je za "Dead Daze" koja otvara njihov album.