4. 11. 2013.

AFI iza scene #video

Yahoo Music je ekskluzivno objavio snimke sa prvog koncerta na turneji AFI. Nastup u Troubadur-u u Los Angeles-u je bio drugačiji od onih koji su usledili jer su za ulaznice imali prednost članovi fan club-a i lista pesama koju je bend svirao je bila prilagođena da zadovolji ukuse najvernijih obožavatelja.
Te noći su premijerno odsvirane i pesme sa novog albuma 'Burials'.

Yahoo Music snimak:


Amaterski snimci:


povezane vesti:
O novom AFI albumu #video
AFI još jedna pesma #audio
AFI - Burials #recenzija

We Are The Ocean - Chin Up, Son #video #premijera

Najbolje treba ostaviti za kraj...
Poslednji video sa 'Live At Middle Farm' za fantastične We Are The Ocean, je za prelepu "Chin Up, Son". Pesma je i poslednji singl sa 'Maybe Today, Maybe Tomorrow' albuma, čije se reizdanje pojavilo 21. oktobra. 'Live At Middle Farm' se može pazariti i kao zasebno digitalno izdanje ili u sklopu sa albumom, za više informacija posetite stranice izdavača Hassle Records.
Najbolji album u karijeri ovog mladog benda "izbacio" je čak četiri singla koji su prosto dominirali listama u rodnoj im Britaniji. Kao kruna uspeha je stadionska turneja sa planetarno poznatim Muse.




povezane vesti:
Hassle Records besplatni #download
We Are The Ocean "Machine" uživo #video #premijera
We Are The Ocean nastavak promocije #video

Preslušajte novo izdanje Lamb Of God #stream

Nova remasterizovana i ponovo producirana verzija albuma 'As The Palaces Burn' je postavljena na preslušavanje putem stranica Rolling Stone magazina. Ovo izdanje albuma Lamb Of God je zapravo ono što su planirali još 2003. ali im tada nije uspelo. Povod deset godina bend nije hteo da se opredeli za obično re-izdanje nego su ponovo producirali album i kako sami kažu, ovo je konačna verzija. Kao bonus se nalaze i tri neobjavljene pesme. Nedavno su objavili i novi video spot za pesmu "Vigil".




povezane vesti:
Lamb Of God novi/stari #video
Preslušajte Protest The Hero 'Volition' album #stream
Lamb Of God trejler 'Palaces' dokumentarca #video

Download Festival 2014, prva najava #vesti #DL2014

Prvi potvrđeni, glavni izvođač najboljeg rock festivala na svetu su Avenged Sevenfold! Sasvim očekivano jer se njihovo ime spominjalo kao potencijalne zvezde Download festivala još od prvog singla 'Hail To The King' albuma. Definitivno najpopularnije ime heavy metal muzike kada su u pitanju mlađi bendovi.
Drugi potvrđeni izvođač je Rob Zombie koji će nastupiti istog dana kada i A7X ali kao njihova predgrupa. Oba benda nastupaju prvog dana, 13. juna 2014.
Download Festival se održava u Donington parku u Engleskoj. Ove godine nastupali su Slipknot, Iron Maiden i Rammstein kao nosioci festivala na glavnoj bini.


povezane vesti:
Avenged Sevenfold - Hail To The King #recenzija
Heaven’s Basement još jedan živi snimak “Fire, Fire” #video
Glasanje za Download 2014 #DL2014 #vesti