11. 5. 2017.

The Maine "Raining In Paris" uživo

The Maine su završili američki deo 'Lovely Little Lonely' turneje na kojoj promovišu istoimeni album (recenzija). Spot za "Raining In Paris" je snimljen uživo na koncertima, pesma se nalazi na 'Imaginary Numbers' EP-ju iz 2013. Pogledaj video ispod.


blink-182 nastavljaju sa "Wildfire"

Ovo je još jedna od pesama koja će se naći na reizdanju albuma 'California'. blink-182 su "Wildfire" opisali kao dete najboljih pesama sa 'Enema of the State' i 'California' albuma. Izdanje je u prodaji od 19. maja.


Miley Cyrus premijera spota "Malibu"

Dve godine posle nadasve drugačijeg ali odličnog albuma 'Miley Cyrus & Her Dead Petz' pevačica se vraća pop vodama ali na mnogo zreliji način. Miley će na Billboard muzičkim nagradama premijerno da izvede novu numeru "Malibu" a danas se pojavio i zvanični spot. Sa mešavinom country-ja ova vesela balada je prvi singl koji će najaviti njen naredni album.

Fort Hope premijera nove pesme "The People Of The Lake"

Fort Hope su objavili novu pesmu "The People Of The Lake". To je prvi singl od EP-a 'Armure' objavljenog decembra prošle godine. "The People Of The Lake" nije nepoznata fanovima jer je bend već mesecima izvodi uživo na svojim nastupima. Više u linku ispod.


Još malo do novog Muse spota

Druga najava za novu Muse pesmu koja se uskoro pojavljuje. Još uvek su nepoznati detalji tog novog izdanja benda kao i datum premijere. Prethodna i nova najava su sa snimanja spota na kome je radila velika ekipa sa dosta efekata i rekvizita. Od Muse uvek očekujemo spektakl ali ovog puta biće nešto posebno.