13. 6. 2013.

Probajte nešto novo - Blitz Kids VIDEO

Postoje od 2006. engleski alternativni rock Blitz Kids uskoro objavljuju svoj drugi album 'The Good Youth'. Debi izdanje 'Vagrants & Vagabonds' iz 2011. objavljeno je za Hassle Records. 
Svakim novim singlom Blitz Kids su sve popularniji od "Hold Fast" i "Story" preko "Never Die" koji ih je baš izbacio u prvi plan i sada sa novim "On My Own" i "Run For Cover". 
Promena izdavačke kuće sa nezavisnog Hassle u sve aktuelniji Red Bull Records odvodi bend u porodicu trenutno najpopularnijih mladih bendova kao: Awolnation, Twin Atlantic i Heaven's Basement.


AWOLNATION "THISKIDSNOTALRIGHT" VIDEO

Sve popularniji američki alternativni/elektronski rock bend AWOLNATION su objavili novi spot za pesmu "THISKIDSNOTALRIGHT". Singl se ne nalazi na njihovom debitanskom albumu 'Megalithic Symphony' iz 2011. već je deo muzičke kompilacije objavljene u sklopu video igre 'Injustice: Gods Among Us'. Bend trenutno radi na novom drugom albumu a pored novog singla još jedna nova pesma "Some Kind of Joke" se pojavila na disku sa muzikom iz filma Iron Man 3.


Preslušajte novi Falling In Reverse STREAM

Epitaph Records imaju običaj da pre objavljivanja albuma nekog od svojih bendova prvo materijal postave na youtube za preslušavanje. Novo izdanje Falling In Reverse 'Fashionably Late' je od danas dostupno u celini a možete ga preslušati i ovde!



povezane vesti:
Falling On Reverse uživo preko youtube-a VIDEO
Falling In Reverse pevač i rep projekat AUDIO
Falling In Reverse naslovna numera AUDIO
Falling In Reverse kakav vam se možda neće svideti! VIDEO

Jimmy Eat World kod Kimmel-a VIDEO

U emisiji Jimmy Kimmela na ABC Network pop punk-eri Jimmy Eat World su predstavili dve pesme sa novom albuma 'Damage'.




povezane vesti:
Preslušajte novi Jimmy Eat World STREAM
Jimmy Eat World nove pesme uživo VIDEO