21. 3. 2017.

Emarosa odlaze u "Sure"

"Sure" je novi spot sa aktuelnog albuma '131', snimljen na prelepoj lokaciji Texas Hill Country-ja. Emarosa su trenutno na Američkoj turneji sa Sum 41 i Pierce The Veil. Pogledaj spot u linku ispod.


Palisades "Let Down" zvanični spot

Palisades nastavljaju sa promocijom novog albuma (recenzija). Oficijelni spot za "Let Down" pogledaj u linku ispod, sve ostale do sada objavljene pronađi na mikerecenzije.


Falling In Reverse objavili "Broken" singl

Falling In Reverse su objavili audio verziju nove pesme "Broken". To je još jedan singl sa narednog albuma 'Coming Home' koji je u prodaji od 7. aprila. Preslušaj pesmu u linku ispod.


Pvris uživo na 'Woodies At SXSW'

Pvris su nastupili na čuvenom SXSW Festivalu u Teksasu u okviru MTV Woodies bine. Izveli su nekoliko pesama i sve su profesionalno snimljene i možeš da ih pogledaš u linku ispod.


Beartooth ponovo obavljuju 'Aggressive'

Beartooth objavljuju Deluxe izdanje svog drugog albuma ‘Aggressive’. Pored standardne verzije naći će se i šest bonus pesama kao i DVD izdanje sa koncertom snimljenim u njihovom rodnom gradu Kolumbusu. Komplet je u prodaji od 26. maja. Detalji u linku ispod.


Preslušaj Catch Fire EP 'A Love That I Still Miss'

Ovo je drugo izdanje u Catch Fire karijeri. 'A Love That I Still Miss' je kolekcija najiskrenijih i veoma ličnih pesama koje su ikada napisali, tako kažu članovi benda. Album je već u prodaji preko Rude Records.