27. 4. 2017.

Stone Sour poklanjaju još jednu novu pesmu "Song #3"

Stone Sour su iznenadili danas odličnim singlom "Fabuless" (preslušaj ovde) ali to nije sve! Corey Taylor i ostatak benda su objavili još jednu numeru sa 'Hydrograd' albuma, u prodaji od 30. juna. Preslušaj rock-ersku "Song #3" u linku ispod.


Fall Out Boy počinju sa "Young And Menace"

Fall Out Boy su konačno obelodanili o čemu se radi! Posle nekoliko trejlera koji nisu mnogo otkrivali bend je objavio novu pesmu "Young And Menace". Singl se nalazi na novom albumu 'Mania' koji će se pojaviti 15. septembra. Pravac u kome se Fall Out Boy sada kreću je definitivno pop ali veoma moderan i malo agresivan.


Nova blink-182 pesma "6/8"

blink-182 nastavljaju sa objavljivanjem pesama koje će se naći na reizdanju 'California' albuma. "6/8" je odlična punk-rock numera koja odskače od onog što smo čuli na prošlogodišnjem izdanju. Diskovi su u prodaji od 19. maja.


Avenged Sevenfold premijera "God Damn" spota

Konačno drugi spot sa novog Avenged Sevenfold albuma 'The Stage' (recenzija) objavljenog krajem prošle godine. Bend je spot za "God Damn" snimao sa fanovima a kako je to proteklo pogledaj ovde.


Stone Sour premijera nove pesme "Fabuless"

Stone Sour su konačno objavili novu pesmu "Fabuless" kojom zvanično najavljuju 'Hydrograd'. Peti studijski album, drugog (zapravo prvog) benda Corey Taylor-a, pojaviće se 30. juna za Roadrunner. Detalje izdanja pogledaj ispod kao i novi spot.


Kako će zvučati novi Stone Sour

Sve smo bliži novom Stone Sour albumu 'Hydrograd'. Prvi singl će biti objavljen uskoro, kada ne zna se još uvek ali delić nove pesme preslušaj u linku ispod.


The One Hundred premijera spota "Monster"

The One Hundred su objavili spot za novu pesmu "Monster". Singl dolazi samo par dana posle najave njihovog debi albuma 'Chaos + Bliss'. Na izdanju će se takođe naći i prethodno objavljena "Dark Matters". Pogledaj spot u linku ispod.


Papa Roach vam nude "Help"

Zvanični spot za singl "Help" kao da je rađen po Marfijevom zakonu, kada ga odgledate shvatićete zašto. Novi Papa Roach album 'Crooked Teeth' u prodaji je od 19. maja za Eleven Seven Music.