5. 4. 2017.

Stick To Your Guns snimci iz Kenije

Stick To Your Guns su prvi američki hardcore bend koji je svirao u Keniji. Oni su preko organizacije Actions Not Words posetili zemlju i upoznali se sa strašnim stanjem u kojem ljudi tamo žive. Održali su i nekoliko nastupa i snimke pogledaj u linku ispod.


Neck Deep završili snimanje albuma

Neck Deep su završili snimanje svog trećeg studijskog albuma. Popularni pop-punk bend sa Velsa osvojio je čitav svet izdanjem 'Life's Not out to Get You' (recenzija) objavljenim 2015. godine. Reizdat singl "December" sa Mark Hoppus-om i Chris Carrabba-om je bio jedan od većih hitova tokom prošle godine. A šta su nam pripremili za ovu godinu saznajemo uskoro!


Ice Nine Kills o spotu "The Nature of the Beast"

Ice Nine Kills pričaju kako je nastala pesma "The Nature of the Beast" uz snimke sa snimanja spota. To je peti i najverovatnije poslednji singl sa albuma 'Every Trick in the Book' objavljenog pre više od godinu dana. Pogledaj snimke u linku ispod.


Leav/E/Arth novi spot "The End"

Nekoliko dana pre objavljivanja debi albuma američki rock bend Leav/E/Arth predstavlja novi spot za singl "The End". Izdanje pod imenom 'A Perfect Disarray' pojavljuje se 7. aprila za InVogue Records.