18. 2. 2013.

Halestorm spot za "Freak Like Me" VIDEO

Nedavno su dobili nagradu za Najbolji Rock na ovogodišnjim Grammy nagradama, Halestorm su objavili i zvanični video za trenutni hit singl "Freak Like Me". Spot predstavlja njihov život na turneji.




povezane vesti:
Halestorm novi singl uživo kod Kimmel-a VIDEO
Nominacije za Revolver Golden Gods Awards

Blink 182 bez Travis Barker-a u Australiji

Blink 182 su krenuli na australijsku turneju ali bez bubnjara Travis Barker-a, koji još uvek ima fobiju letenja avionom. Barker je 2008 preživeo pad aviona Learjet 60 sa Adam "DJ AM" Goldstein, dok su četiri osobe izgubile život u nesreći. Od tada Barker više ne koristi avion kao prevozno sredstvo i nije prvi put da Blink 182 idu na turneju bez njega.

Saopštenje koje je Barker objavio: "Žao mi je što moram da saopštim da neću svirati sa Blink 182 na australijskoj turneji. Još uvek nisam preboleo užasni događaj kada su četiri osobe izgubile život, dve od njih moji bliski prijatelji. Rekao sam Blink 182 da idu na turneju sa drugim bubnjarom ako to žele. nadam se da ću jednog dana da dođem u Australiju, makar brodom. Na žalost sada nisam bio u mogućnosti. Još jednom, puno mi je žao što ne mogu biti sa vama."

Na njegovo mesto, kao zamena je bubnjar Bad Religion Brooks Wackerman. On je još radio sa Korn, Suicidal Tendencies, Tenacious D, Fear and the Nervous System.

recenzija: Blink 182 - Dogs Eating Dogs EP