5. 5. 2017.

Fall Out Boy + Brendon Urie + lame!?

Ovo niko nije očekivao! Zadnjih nekoliko dana na Fall Out Boy instagramu su slike kostima lama (životinje). A današnji klip sadrži: prvi singl "Young And Menace" sa novog albuma 'Mania', čokoladne pahuljice i Brendon Urie-a (Panic! At The Disco pevač) u kostimu lame! Promocija ili konačno duet dva srodna benda, saznaćemo uskoro!


Linkin Park, Pusha T, Stormzy: "Good Goodbye" spot, ako nekog interesuje...

Kolaboracija između američkog repera, britanskog grime-ra i nekada rock benda. Zvanični spot za treći singl "Good Goodbye" sa novog Linkin Park albuma 'One More Light'. Disk je u prodaji od 19. maja. Pogledaj spot (ili nemoj) u linku ispod.


Dreamcar se vraćaju iz osamdesetih sa "On The Charts"

Izgleda da je Dreamcar zapravo retro projekat. Novi singl "On The Charts" bi se savršeno uklopio u VH-1 Classic ili Sounds Of The 80's koncept. No Doubt članovi i Davey Havok (AFI) su stvorili nešto što uopšte ne liči na muziku na koju smo navikli od njihovih bendova. Dreamcar album je u prodaji od 12. maja.


Papa Roach premijera pesme "None Of The Above" i ostale vesti...

Papa Roach su objavili još jedan singl sa novog albuma 'Crooked Teeth', u prodaji od 19. maja. "None Of The Above" počinje malo neočekivano ali je ipak klasična pesma njihovog repertoara.
Američki grad Vacaville je 3. maj proglasio za Papa Roach Dan. Zvaničnici tog grada su rešili da im se na ovaj način oduže zbog zasluga u muzici kao i dugogodišnjim dobrotvornim radom jer su neki od članova benda porekom odatle. Pročitaj celu vest ovde.


Beartooth "Fair Weather Friend" uživo

Beartooth objavljuju deluxe reizdanje poslednjeg albuma 'Aggressive'. Kao bonus je DVD 'Live In Columbus'. Snimak pesme "Fair Weather Friend" sa tog koncerta pogledaj u linku ispod.


Motionless in White 'Graveyard Shift' recenzija

Roadrunner
2017

Motionless in White nisu nepoznat bend ali nikako da se izguraju za svoje mesto u prvim redovima današnje metal scene. Novi album 'Graveyard Shift' bi to mogao da promeni. Sa nešto više čistih vokala u pesmama kao i nekoliko hita dobijamo album koji je zadovoljstvo slušati. Uz ono na šta smo navikli od MIW, dobijamo i nekoliko iznenađenja.

Pvris nova pesma "Half" uživo u Londonu

Pvris su sinoć u Londonu održali koncert na kome su po prvi put odsvirali novu pesmu "Heaven". Premijeru je doživela još jedna za sada neobjavljena, nije potvrđeno ali numere je "Half". Bend će svoj drugi album 'All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell' objaviti 4. avgusta. Pogledaj snimke sa koncerta u linku ispod.


AFI premijera spota "Hidden Knives"

Iako je spot za "Hidden Knives" snimljen u crno-beloj tehnici inspirisan je filmovima Stanley Kubrick-a, najviše poslednjim Eyes Wide Shut. Ovo je još jedan singl sa aktuelnog albuma 'The Blood Album' (pročitaj recenziju). AFI su tokom leta na američkoj turneji, jedini evropski datum je na Download Festivalu.