3. 4. 2017.

At The Drive In "Hostage Stamps" nova pesma i spot

Drugi singl za At The Drive In sa povratničkog albuma 'in•ter a•li•a'. Konačno smo saznali i datum objavljivanja a to je 5. maj. Spot za novu pesmu "Hostage Stamps" pogledaj u linku ispod.


SikTh drugi singl "Vivid"

SikTh najavljuju novi album 'The Future In Whose Eyes?' singlom za pesmu "Vivid". Pre nekoliko meseci pojavila se "No Wishbones", koja će se takođe naći na novom izdanju. Datum objavljivanja novog albuma je 2. jun. Pogledaj novi spot u linku ispod.


Tonight Alive objavljuju "World Away"

Tonight Alive su prethodne noći na BBC Radio 1 predstavili novi singl "World Away". Dok se ne pojavi zvanična verzija na youtube i ostalim streaming servisima pogledaj snimak sa koncerta u Mančesteru gde je po prvi put odsvirana uživo.


Dreamcar spot za "Kill for Candy"

Radnja "Kill for Candy" spota je kako je snimljen "Kill for Candy" spot. Pratimo dešavanja iz prvog lica i baš kada bi trebalo da je najzanimljivije tu je kraj. Dreamcar je bend sastavljan od No Doubt članova i AFI pevača Davey Havok-a koji je za ovaj projekat pustio zanimljive brkove. Pogledaj spot ispod.


In Hearts Wake nova pesma "Warcry" ali stvarno!

Za 1. april In Hearts Wake su objavili remix pesmu "Welcome to Mayhem" i predstavili je kao svoju i najavili DJ turneju i sve je to bila šala, naravno. Njihov novi singl "Warcry" nema veze sa dance muzikom baš kako se od njih i očekuje. Više u linku ispod.


Spremni za Suicide Squad 2 Soundtrack

Suicide Squad je bio veliki hit u bioskopima ali muzika iz filma je oborila sve rekorde. Soundtrack album je dostigao zlatni tiraž (preko 500000 prodatih primeraka) a četiri objavljena singla imaju preko 2 milijarde pregleda na youtube i spotify. Snimanje drugog dela nije ni počelo a producenti već najavljuju novi album, više u linku ispod.