5. 11. 2014.

Preslušajte novi Machine Head album #stream

Machine Head su postavili svoj novo izdanje 'Bloodstone & Diamonds' na preslušavanje nekoliko dana pre pojavljivanja u prodavnicama širom sveta. Osmi studijski album čuvenog metal benda je prvi u novoj postavi jer je prošle godine Jared MacEachern postao novi basista posle odlaska originalnog člana i jednog od osnivača Adam Duce-a.


Driver Friendly u nešto drugačijem izdanju #video

Driver Friendly su snimili akustičnu verziju pesme "Deconstruct You" koja se nalazi na albumu 'Unimagined Bridges' koji možete preslušati na mikerecenzije.


Foo Fighters 'Sonic Highways' najava epizode #video

Četvrta epizoda serije 'Sonic Highways' odvodi Foo Fighters u Austin, Texas . U trećoj, emitovana prošlog petka bend je snimao u Nashville-u u studiju čiji je vlasnik Zac Brown country umetnik koji je već sarađivao sa Dave Grohl-om.


Enter Shikari objavljuju 'Bootleg Series Vol.6' #video #premijera

Uz novi album 'The Mindsweep' na deluxe izdanju će se naći i DVD 'Bootleg Series Vol.6' sa koncertom snimljenim u St. Petersburg-u u Rusiji. Kao promo možete pogledati snimak pesme "Radiate".


Billy Talent objavili "Chasing The Sun" #video #premijera

Prva kompilacija hitova za Billy Talent je u prodaji. Druga nova pesma koja se nalazi na albumu je "Chasing The Sun" koja ne liči na ništa što su do sada kao bend snimili i ovo nije kompliment.


Novi spot za Major League #video #premijera

Sa nedavno objavljenog, drugog albuma 'There's Nothing Wrong With Me' novi singl "Just As I Am". Major League američki alternativni punk rock bend vraćaju se u nešto izmenjenom sastavu, gitarista Brian Joyce je preuzeo glavne vokale na mesto prethodnog pevača koji je napustio grupu. Disk je u prodaji od početka novembra za No Sleep Records.


Gerard Way koncertni spot "Maya The Psychic" #video #premijera

Snimak sa nastupa u Troubadour klubu sredinom oktobra iskorišćen je za novi spot Gerarad Way-a. "Maya The Psychic" je singl broj četiri sa 'Hesitant Alien' debi solo izdanja bivšeg My Chemical Romance pevača.