30. 10. 2015.

Crown The Empire tri "nove" pesme #video #premijera

Sa albuma 'The Resistance (Deluxe Edition)' još tri do sada neobjavljene pesme. "Cross Our Bones" je nova dok "Machines (Reinvented)" i "Millennia (Acoustic)" su nove verzije već poznatih. "Novi" Crown The Empire album je od danas u slobodnoj prodaji.


Preslušajte novi Escape the Fate album 'Hate Me' #stream

Danas je i zvanično u prodaji 'Hate Me' peti Escape the Fate album, po nekima njihovo najbolje ostvarenje u karijeri. Posebno izdanje diska sadrži i remikse nekih od pesama, to možete potražiti na internetu ako vas zanima.


We The Kings predstavili novi album 'Strange Love' ukratko #video

Travis Clark frontmen We The Kings je snimio kratku video poruku za sve verne fanove. U istom video klipu možete da čujete delić svake od numera koje će se naći na novom albumu 'Strange Love'. Disk je u prodaji od 20. novembra.


Tonight Alive najavili novi album singlom "Human Interaction" #video #premijera

Australijski pop-punk bend Tonight Alive sledeće godine objavljuju svoj treći album. Izdanje nosi naziv 'Limitless', produkciju je radio David Bendeth (Paramore, We Came As Romans, Of Mice and Men).
Prvi singl "Human Interaction" je predivna pop pesma koja je možda rađena pod uticajem Pvris-a. Negativni komentari fanova su samo zbog činjenice da se gitare baš i ne čuju. Da li su Tonight Alive promenili pravac i prepustili se komercijalnim trendovima? Moraćemo da se strpimo do sledeće pesme koju objave.
Album je u prodaji od 4. marta 2016. godine.