20. 10. 2013.

Volbeat objavili The Nameless One #video #premijera

Najaktuelniji bend u metal muzici trenutno je svakako Volbeat. Poslednji album 'Outlaw Gentlemen & Shady Ladies' je zabeležio odlične rezultate kada je u pitanju prodaja. Singlovi sa albuma, pogotovu "Lola Montez" su bili i još uvek su veliki hitovi na radio stanicama.
4. novembra izlazi reizdanje poslednjeg albuma uz koji dolazi i DVD sa snimcima sa turneje. Novi spot za pesmu "The Nameless One" je snimljena na Rock'N'Helm festivalu ovog leta.



povezane vesti:
Super grupa - Temple Of Black Moon #video 
Održan francuski #Hellfest : Volbeat, Papa Roach, Bad Religion... #video 
Volbeat - Lola Montez (uživo) #premijera #video #lolamontez 

Preslušajte Protest The Hero 'Volition' album #stream

Četvrti album za kanadski prog metal Protest The Hero donosi promenu članova i izdavača benda. Kao gost na bubnjevima je bio Chris Adler iz Lamb Of God. Ovo je prvo izdanje za Razor & Tie izdavača.
Protest The Hero su postavili rekord u prikupljanju sredstava za snimanje albuma preko indiegogo platforme gde su uspeli da sakupe duplo više od 125.000$ koliko je bio cilj kampanje.



povezane vesti:
Protest The Hero zaštitnici pasa #video 
Protest The Hero novi singl? #audio 
Protest The Hero "Clarity" lyric #video 

Paul McCartney na Times Square-u #video

10. oktobra Paul McCartney je napravio koncert iznenađenja u New Yorku. Zvanični snimci sa nastupa iznenađenja na Times Square-u napravio je portal www.PaulMcCartney.com
Publika koja se okupila u iščekivanju koncerta su verni fanovi koji su dobili obaveštenje preko twitter i facebook naloga i imali sreće da budu u blizini. Zanimljivi su komentari prisutnih koji u neverici očekuju nastup McCartney-a. Bend je odsvirao samo tri pesme, sve sa novog 'New' albuma a bina je bila prikolica kamiona.



povezane vesti:
Paul McCartney - New #recenzija 
Paul McCartney uživo na ulici #video 
Paul McCartney kod Jimmy Fallon-a #video