4. 6. 2016.

Volbeat - Seal the Deal & Let's Boogie #recenzija

Universal
2016

Nema sumnje da su Volbeat jedna od najoriginalnijih pojava na svetskoj rock sceni. Od svoje pojave pre nekih petnaest godina sami su gradili stil koji je teško kopirati. Njihova muzika nije kompleksna ili alternativna, već jedinstvena. Kombinacija dva ne srodna žanra proizvela je boogie metal koji je obogaćen veoma izraženim vokalom pevača Michael Poulsen-a. Njihov šesti album 'Seal the Deal & Let's Boogie' preti da dostigne najkomercijalniji uspeh do sada. Koji oni svakako zaslužuju.

We The Kings obajvljuju najveće hitove #vesti

Posle šest studijskih albuma We The Kings objavljuju prvu kolekciju hitova. Izdanje je nazvano 'So Far' i pojaviće se 17. juna. Pored već poznatih pesama naći će se i nekoliko neobjavljenih.


Vinnie Caruana nova pesma "Survivor's Guilt" #video #premijera

Vinnie Caruana poznatiji kao I Am The Avalanche frontmen objavio je svoj prvi solo album. Nekoliko objavljenih singlova preslušajte na mikerecenzije, kao i novu naslvnu numeru izdanja "Survivor's Guilt".


Machine Head nova pesma "Is There Anybody Out There?" #video #premijera

Nova Machine Head numera "Is There Anybody Out There?" nastala je kao posledica incidenta na Dimebash koncertu, januara ove godine. Philip Anselmo (ex Pantera vokal) je te večeri napravio nekoliko rasističkih gestova. Kasnije se Robb Flynn obratio svima preko youtube-a i pričao o problemu rasizma o muzici ali i u Americi. Prilikom snimanja nove pesme on je dodao jednu strofu koja se direktno odnosi prema tom problemu:
Now I stand as a father, to men with no honor
Ashamed of the racists I used to call brothers
Cause no flag can mean bravery,
when bloodied by slavery