13.12.2013.

Red Fang - Blood Like Cream #video #premijera

Novi spot za Red Fang je na izvestan način jedinstven jer predstavlja novi koncept priče o zombijima. Donekle i kritika realnosti u kojoj živimo jer kao što zombiji u spotu traže samo pivo tako je i u rodnoj im Americi gde većina ne želi "mozak" (pamet) nego im je pivo najvažnije na svetu
U spotu se pojavljuje komičar Fred Armisen, on je nedavno snimio rekalmu za novi album Queens Of The Stone Age.povezane vesti: 
Preslušajte novi Red Fang album #stream #video 

Carcass - Unfit For Human Consumption #video #premijera

Možda i najbolji heavy metal album ove godine, šesto izdanje za Carcass nazvano je 'Surgical Steel'. Spot za pesmu Unfit For Human Consumption preporučuje lično Kirk Hammett, gitarista Metallica-e. Bend će nastupati na prvom Fear FestEvil iza čije organizacije stoji Hammett lično.
povezane vesti: 
Preslušajte novi Carcass album #stream 

Slipknot ostali bez bubnjara #vesti

Joey Jordison je napustio Slipknot! Kao razlog navode se privatni razlozi i rad na njegovom novom projektu Scar The Martyr. Bend je izdao saopštenje: "Veoma tužni ali sa puno poštovanja objavljujemo da se Joey Jordison i Slipknot razilaze iz privatnih razloga. Želimo sve najbolje Joey-u u njegovim budućim projektima. Svi sigurno hoćete da čujete razloge zašto je do ovog došlo i nadamo se da ćemo uskoro moći da pričamo o tome. Ljubav prema našim fanovima i muzika koju stvaramo nas teraju da idemo dalje i počnemo snimanje novog albuma koji će biti objavljen sledeće godine. Nadamo se da svi razumete situaciju u kojoj se nalazimo kao i da ćete nastaviti da podržavate ono što radimo."

Markentiški trik ili ne ali ako niste zaboravili i Black Sabbath su takođe ostali bez bubnjara pre početka snimanja novog albuma '13' što im je donelo izuzetnu pažnju medija...povezane vesti: 
Scar The Martyr - Soul Disintegration #video #premijera 
Preslušajte Scar The Martyr debi album #stream 
Scar The Martyr - Scar The Martyr #recenzija